Το πρόγραμμα των καλοκαιρινών εμφανίσεων της Χορωδίας Αργοστολίου

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 14 Ιουνίου 2014 11:23

Το πρόγραμμα των καλοκαιρινών εμφανίσεων της Χορωδίας Αργοστολίου

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε το πρόγραμμά μας για την επόμενη περίοδο , όπου θα έχουμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε την δουλειά που κάναμε την δύσκολη χειμερινή περίοδο , που όλοι περάσαμε .

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ – ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ , ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2014

  •         ΤΡΙΤΗ 22 Ιουλίου , 21:30 , Κήπος του Νάπιερ , Αργοστόλι , με την συμμετοχή της ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΛΕΙΒΑΘΟΥΣ . Σε αυτή την συναυλία θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά επίσημα η νεοσύστατη ΠΑΙΔΙΚΗ μας χορωδία .
  •         ΤΕΤΑΡΤΗ 23 Ιουλίου , 21:30 , Αμφιθέατρο Πόρου , σε συνεργασία και πρόσκληση του Τοπικού Πολιτιστικού Συλλόγου .
  •         ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 Αυγούστου , 21:30 , Μπαστούνι , Αργοστόλι . Η Πανσέληνος του Αυγούστου θα φωτίσει τα συγκροτήματα που προσκαλούμε , να παρουσιαστούν στο κοινό μας , από διάφορους συλλόγους και ομάδες     ( μουσική , χορός , θέατρο , κλπ. ) . Η μεγάλη εκδήλωση του καλοκαιριού .
  •          Από 7 έως 10 Νοεμβρίου , η ΧΟΡΩΔΙΑ με την ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑ μας , έχουν προσκληθεί και θα παρουσιαστούν στην  ΚΥΠΡΟ , σε ανταπόδοση της πρόσκλησης και φιλοξενίας , που είχαμε κάνει στην αδελφή Χορωδία , της κατεχόμενης ΚΥΡΗΝΙΑΣ .

  Το Δ.Σ. / 14.6.14

 




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250