Μια Κεφαλλονίτισσα που… «Χόρεψε στη βροχή»!

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 15 Απριλίου 2014 12:46

Μια Κεφαλλονίτισσα που… «Χόρεψε στη βροχή»!

Μια αξιόλογη συγγραφική προσπάθεια, από μία νέα συγγραφέα ξεκίνησε πρόσφατα το... ταξίδι της στον λογοτεχνικό κόσμο. Πρόκειται για το μυθιστόρημα της Κεφαλλονίτισσας Ρόμυς Παπαδάτου με τίτλο «Χόρεψε στη Βροχή» απο τις εκδόσεις "Κουκκίδα". Μια πολύ καλή δουλειά από μία νέα συγγραφέα, η οποία ήδη βρίσκεται στα ράφια του βιβλιοπωλείου «Κύβος» στο Αργοστόλι.

DSC 0133 copy

Η υπόθεση του βιβλίου έχει ως εξής: «Η Μυρτώ, μια αθεράπευτα ρομαντική εικοσιτριάχρονη, προσπαθεί να ξεπεράσει την προδοσία του ενός και μοναδικού όπως νόμιζε έρωτα της, ενώ παράλληλα παλεύει να απαγκιστρωθεί από την προσκόλληση της στην αρρωστημένη οικογένεια της. Ο πατέρας της, επαρχιώτης, νεόπλουτος, αυταρχικός και εγωιστής, μονίμως απών με τη δουλειά και τις ερωμένες του.

Η μητέρα της, ένα άβουλο πλάσμα, παλεύει με τους δικούς της δαίμονες και υπομένει αγόγγυστα τις απιστίες του άντρα της.

Ο μεγαλύτερος αδελφός της, αντιδραστικός και δυναμικός, κάνει την επανάσταση του και φεύγει για την Αμερική, όπου εκτινάσσεται επαγγελματικά, αλλά ο εθισμός του στα ναρκωτικά τον διαλύει. Μόνιμη παρηγοριά και στήριξη της η παιδική της φίλη, η δημοσιογράφος Τζένη.

Ο έρωτας θα της χτυπήσει ξανά την πόρτα, μα η Μυρτώ, φοβισμένη, θα τον διώξει μακριά. Κι ενώ η ζωή θα δείχνει ολοένα το σκληρό της πρόσωπο, μέσα από τις σκιές της νύχτας θα ξεπροβάλει το παρελθόν για να φωτίσει τούτη τη φορά το μέλλον».

Εμείς της ευχόμαστε ολόψυχα το νέο της βιβλίο να είναι... καλοτάξιδο!

Γιώργος Χαλαβαζής

1979592 280970188746227 6596761776784561418 nDSC 0132




00 inkefalonia general ad 300X250