«ΤΡΙΤΣΕΙΑ 2012»: Ημέρα μνήμης στον Αγωνιστή Αντώνη Τρίτση

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 30 Απριλίου 2012 16:00

«ΤΡΙΤΣΕΙΑ 2012»:  Ημέρα μνήμης στον Αγωνιστή Αντώνη Τρίτση

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Κεφαλονιάς και ο Σύνδεσμος Ελλήνων Βετεράνων Αθλητών Στίβου (Σ.Ε.Β.Α.Σ.) σε συνεργασία με το " Ίδρυμα Αντώνης Τρίτσης" διοργανώνουν τα «ΤΡΙΤΣΕΙΑ 2012» κορυφαία αθλητική διοργάνωση αφιερωμένη στον αγωνιστή Αντώνη Τρίτση, στις 26 και 27 Μαΐου 2012 στο Δημοτικό Στάδιο «Ανδρέας Βεργωτής» στο Αργοστόλι.

Φέτος συμπληρώθηκαν είκοσι χρόνια από το θάνατο του αείμνηστου συμπατριώτη μας και θέλοντας να τιμήσουμε την μνήμη του, προβήκαμε στην ανάληψη της διοργάνωσης των αγώνων αυτών που διεξάγονται από το 1993 στην Αθήνα και σε άλλα μέρη της Ελλάδας από τον Σ.Ε.Β.Α.Σ., του οποίου ο Αντώνης Τρίτσης ήταν μέλος , και θα διεξαχθούν για πρώτη φορά στην Κεφαλονιά.

Με μεγάλη ευαισθητοποίηση η Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. τιμά τον κεφαλλονίτη αθλητή, Βαλκανιονίκη, επιστήμονα και πολιτικό Αντώνη Τρίτση, που με βασικό προσόν του το πνεύμα και την οξυδέρκεια του, είχε όραμα για την Ελλάδα, την Ελληνική γλώσσα, την πολιτική, τη νεολαία, τον αθλητισμό, την Κεφαλονιά και προχωρούσε πάντα μπροστά με οποιονδήποτε κόστος.

Παράλληλα η Ομοσπονδία δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στους αγώνες αυτούς, διότι αποτελούν πρόκριση για τους Έλληνες Αθλητές που θα μας εκπροσωπήσουν στους πανευρωπαϊκούς αγώνες που θα διεξαχθούν 18-26 Αυγούστου σε τρείς διαφορετικές χώρες ,στην κατηγορία άνω των τριανταπέντε ετών.

Η διοργάνωση τέτοιων αγώνων αναδεικνύουν το αθλητικό ιδεώδες πόσο μάλλον όταν ταυτόχρονα αποτελούν ελάχιστο φόρο τιμής εις μνήμη σπουδαίων ανθρώπων κάνοντας το μήνυμα τους για πρόοδο επίκαιρο όσο ποτέ έτσι ώστε οι παλιότεροι μα μην ξεχνούν και οι νεότεροι να μαθαίνουν και να παραδειγματίζονται.

Συγχαρητήρια στους «Βετεράνους Αθλητές» και τον Σ.Ε.Β.Α.Σ. που συστηματικά συνεχίζουν να αθλούνται και να συμμετέχουν σε αγώνες δείχνοντας μας την σημασία της «Δια βίου Άθλησης» .

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.

Άγγελος Κωνσταντάκης




00 inkefalonia general ad 300X250