Στην ονομαστική γιορτή του Κώστα Ευαγγελάτου στο ΑRT Studio Est

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024 21:22

Στην ονομαστική γιορτή του Κώστα Ευαγγελάτου στο ΑRT Studio Est

 

Ο ζωγράφος, λογοτέχνης, performer και θεωρητικός της τέχνης Κώστας Ευαγγελάτος γιόρτασε με συνεργάτες και νέους καλλιτέχνες την ονομαστική του γιορτή στην έδρα του ART STUDIO EST στην περιοχή της Εθνικής Πινακοθήκης στην Αθήνα.

Με μουσική, εδέσματα, παραδοσιακά γλυκά από την Κεφαλονιά και σονάτες στο πιάνο και άριες όλοι πέρασαν θαυμάσια με θερμές ευχές για χρόνια πολλά και δημουργικά. Με την ευκαιρία της εορταστικής σύναξης ο οικοδεσπότης ανακοίνωσε τα καλλιτεχνικά και εκδοτικά νέα του.

Στις 30 Μαίου, ώρα 8μμ, θα αναγνώσει ποιήματα του στον Ελληνογαλλικό Σύνδεσμο στο Κολωνάκι στα πλαίσια των Πολιτιστικών Δρώμενων Τέχνης, από την νέα ποιητική συλλογή του "Εγκόλπια Ιάματα", 118 σελίδων, που μόλις εκδόθηκε και από τις 31 Μαίου - 3 Ιουνίου θα συμμετέχει στην μεγάλη διοργάνωση της φετινής EROTIC ART στο Αμαξοστάσειο στο Γκάζι, με έργα του από την γνωστή διεθνώς εικαστική σειρά των γυμνών μοντέλων του στο Αττικό φως!

Ανάμεσα στους παρόντες η καθηγήτρια τεχνών της Σορβόνης Πασκάλ Γουέμπερ, η ιστορικός τέχνης Ευαγγελία Νάκα, που είχαν διοργανώσει στο Ε.Μ.Π. την διεθνή διημερίδα "ΤΕΧΝΗ, ΕΡΩΤΙΣΜΟΣ, ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ", η κεραμίστρια Δήμητρα Αρκάλη, ο γλύπτης-φωτογράφος Ντάνυ Μαρτζώκας, το μοντέλο Τζίνη Πατσουράκη, ο τενόρος Μάνος-Κωνσταντίνος Χρηστάκης, ο ιστορικός τέχνης Γιώργος Αγραπίδης, ο ζωγράφος Κωνσταντίνος Μακρόπουλος κ.α.

PASCALE WEBER ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΝΑΚΑ ΣΤΟ ART STUDIO ESTΚΕΡΑΣΜΑΤΑΚΩΣΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΕΝΑΓΚΑΛΙΣΜΟΣΚΩΣΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΠΟΙΗΣΗ ΣΧΕΔΙΑ 2024ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΤΖΙΝΗ ΠΑΤΣΟΥΡΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΛΚΑΛΗ ΣΤΟ ESTJPGΟ ΝΤΑΝΙ ΜΑΡΤΖΩΚΑΣ ΜΕ ΕΡΓΟ ΤΟΥJPGΤΖΙΝΗ ΠΑΤΣΟΥΡΑΚΗ ΜΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΚΑΛΗ ΣΤΟ ESTJPG




00 inkefalonia general ad 300X250