Κυκλοφόρησε ο νέος δίσκος της Χορωδίας & Μαντολινάτας Αργοστολίου

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 05 Μαΐου 2023 15:10

Κυκλοφόρησε ο νέος δίσκος της Χορωδίας & Μαντολινάτας Αργοστολίου

Κυκλοφόρησε ο νέος δίσκος ακτίνας ( CD ) της Χορωδίας & Μαντολινάτας Αργοστολίου , υπό την διεύθυνση του Μαέστρου της Σπύρου Θεοτοκάτου , με γενικό τίτλο

"Λαλούν τ’ αηδόνια με μαντολίνα και κιθάρες"

που ηχογραφήθηκε σε ζωντανές εκτελέσεις των τραγουδιών και των ορχηστρικών , σε θέατρα της Αθήνας και τ’ Αργοστολιού .

Ο δίσκος , σε μια καλαίσθητη συσκευασία , με φόντο ζωγραφικό πίνακα , προσφορά της Μαρίνας Στελλάτου , περιλαμβάνει Κεφαλονίτικα τραγούδια , αλλά και 2 τραγούδια από τα άλλα Επτάνησα .

Ορχηστρικά , χορωδιακά , μονωδίες και ντουέτα , αποτελούν ένα μουσικό σύνολο υψηλότατου επιπέδου , που χαϊδεύει ευχάριστα και απολαυστικά και τους πιο δύσκολους ακροατές , φίλους της καλής χορωδιακής επτανησιακής μουσικής .

Ο νέος αυτός δίσκος , που είναι μια ακόμη ( η πέμπτη ) καταγραφή του πλούσιου ρεπερτορίου της μουσικής μας παράδοσης , είναι μια παρακαταθήκη για το μουσικό μας μέλλον και για την νεώτερη γενιά .

Περιλαμβάνει πολλά γνωστά κι αγαπημένα τραγούδια μας , αλλά και τραγούδια , που ηχογραφούνται για πρώτη φορά .

Καντάδες , αριέτες , βαρκαρόλες και σερενάτες συνθέτουν ένα απολαυστικό αποτέλεσμα , που θα το χαρούν όλοι οι φίλοι μας και θα εκτιμήσουν όσοι θέλουν να γνωριστούν με την καλή Κεφαλονίτικη και Επτανησιακή μουσική .

Ευχαριστούμε πολύ τους μουσικούς , τους χορωδούς , τους τεχνικούς και ηχολήπτες και όσους συνέβαλαν στην ολοκλήρωση αυτό του δίσκου .

Μα το πιο μεγάλο ευχαριστώ και ΜΠΡΑΒΟ ανήκει στον Μαέστρο ΣΠΥΡΟ ΘΕΟΤΟΚΑΤΟ , για τη διδασκαλία , διεύθυνση , επιλογή των τραγουδιών και ορχηστρικών αλλά και την επιμέλεια του δίσκου .

Ο δίσκος θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου Ό ΚΕΦΑΛΟΣ’, την Κυριακή 7 Μάιου 2023 , στις 8 μμ. , στα πλαίσια της 38ης ΧΟΡΩΔΙΑΚΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ .

Το ΔΣ.

IMG 6755IMG 6756IMG 6757IMG 6758




00 inkefalonia general ad 300X250