Η μαέστρος της Γυναικείας Χορωδίας του Δήμου Αργοστολίου στον COSMOS 96,5 για την αποψινή συναυλία στο Αργοστόλι

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2022 14:39

Η μαέστρος της Γυναικείας Χορωδίας του Δήμου Αργοστολίου στον COSMOS 96,5 για την αποψινή συναυλία στο Αργοστόλι

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» στον COSMOS 96,5 φιλοξενήθηκε η μαέστρος της Γυναικείας Χορωδίας Δήμου Αργοστολίου Σταυρούλα Πολλάτου και μίλησε για την καλοκαιρινή συναυλία της χορωδίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27/7  στις 21:00 στον χώρο μπροστά από το κτίριο της Αντιπεριφέρειας.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που μετά από 2 χρόνια απουσίας από τα πολιτιστικά, – λόγω πανδημίας – έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε μια συναυλία. Είμαι χαρούμενη αλλά πάντα υπάρχει το άγχος πριν από κάθε συναυλία, οι σκέψεις της τελευταίας στιγμής να πάνε όλα κατ’ ευχήν, όπως έχουν διδαχθεί. Πιστεύω ότι όλα θα είναι όμορφα».

 «Έχουμε  ελληνικό ρεπερτόριο  Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Λάγιο και στο δεύτερο μέρος θα τραγουδήσω και εγώ. Έχουμε προσκεκλημένους την χορωδία από την Λειβαθώ με τον μαέστρο τον κο Καλογηρά και θα παρουσιάσουν Επτανησιακό ρεπερτόριο».

«Αυτά τα 2 χρόνια δεν γινόντουσαν πρόβες. Τον ενάμιση χρόνο συγκεκριμένα. Τον τελευταίο μισό χρόνο μπορούσαν να γίνουν πρόβες σε κλειστό χώρο, με όλα τα μέτρα προστασίας, αλλά κάποια μέλη της χορωδίας φοβόντουσαν και είναι απόλυτα λογικό. Την Άνοιξη που ο καιρός ήταν καλύτερος είχαμε την δυνατότητα να κάνουμε πρόβες σε ανοιχτό χώρο . Είμαστε πάλι όπως πριν 2 χρόνια».

«Αν μας αρέσει το χορωδιακό τραγούδι και έχουμε την δυνατότητα να ενταχθούμε σε ένα σύνολο, είναι όλοι ευπρόσδεκτοι. Αυτά είναι τα κριτήρια. Αγάπη προς το χορωδιακό τραγούδι και φωνητικές δυνατότητες. Σε μια χορωδία πρέπει να μπορούμε να συνυπάρχουμε με όλους και να μην ξεχωρίζει η φωνή κάποιου».

«Θα είναι μεγάλη χαρά και τιμή μας να έρθει ο κόσμος στην συναυλία και να περάσει καλά».




00 inkefalonia general ad 300X250