O Πολιτιστικός Σύλλογος Καμιναράτων "Ο Αετός" για την συμμετοχή του στο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στο Αργοστόλι (εικόνες)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Ιουλίου 2022 08:43

O Πολιτιστικός Σύλλογος Καμιναράτων "Ο Αετός" για την συμμετοχή του στο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στο Αργοστόλι (εικόνες)

 Ο Π.Σ. Καμιναράτων Ο ΑΕΤΟΣ, μετά από πρόσκληση του Πολιτιστικού, Ιστορικού, Λαογραφικού Συλλόγου Το ΡΙΦΟΡΤΣΟ συμμετείχε στην πρώτη μέρα διοργάνωσης του Φεστιβάλ επτανησιακών παραδοσιακών χορών στο Αργοστόλι που πραγματοποιήθηκε Σάββατο 9 Ιουλίου . Ήταν μια συδιοργάνωση του Συλλόγου "Το Ριφόρτσο" σε συνεργασία με το Δήμο Αργοστολίου.

Συμμετείχαν οι σύλλογοι

Χορευτική ομάδα Φιλαρμονικής Γαστουρίου Κέρκυρας «Ομόνοια»

Πολιτιστικός σύλλογος Κατασταρίου Ζακύνθου «Μορφές»

Πολιτιστικός σύλλογος Καμιναράτων «Ο Αετός»

Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος Κεφαλονιάς «Κεφαλλήνες»

Η είσοδος ήταν δωρεάν

Μας συνόδευσαν ο πρόεδρος της κοινότητας Καμιναρατων Μπάμπης Ρηγατος και ο πρόεδρος του συλλόγου απανταχού Καμιναραδων Ηλίας Γαλιατσατος .

Ευχαριστούμε την Κοινοπραξία των ferry boat ΛΗΞΟΥΡΙ- ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ για την δωρεά μετάβαση του χορευτικού συγκροτήματος από το Ληξούρι προς το Αργοστόλι και επιστροφή!

Τέλος το Studio Soulis για την δωρεά παροχή φωτογραφικού υλικού!

Επίσης ευχαριστούμε τον πολιτιστικό σύλλογο Κουνόπετρας για την παραχώρηση δωρεά τριών στολών για τα μικρά μας κορίτσια.

Έπεται το χορευτικό αντάμωμα στο Αίγιο την 15-16/7 στο Διήμερο Φεστιβάλ χόρου που διοργανώνει ο Π.Σ. ΟΙ ΑΧΑΙΟΙ.

 




00 inkefalonia general ad 300X250