Ο Περαστικός: Όταν χάνεται η Κεφαλονιά κάτω από τα πόδια τους…

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 07 Μαΐου 2019 21:14

Ο Περαστικός: Όταν χάνεται η Κεφαλονιά κάτω από τα πόδια τους…

Μοιάζει τους τελευταίους μήνες σαν η γη της Κεφαλονιάς να ανοίγει στα δύο για τον Αλέξανδρο Παρίση και των συν αυτώ. Παντελής απαξίωση των ιδίων και των έργων που (δεν) έκαναν όλα αυτά τα χρόνια στο νησί. Η ακηδία που επέδειξε η δημοτική αρχή σε όλους τους τομείς έχει ως αποτέλεσμα να προκαλέσει τη δεδομένη χρονική στιγμή πανικό, τον οποίο και δεν μπορεί να διαχειριστεί. Η διαφορά των ποσοστιαίων μονάδων είναι σημαντική και μη αναστρέψιμη, σε βαθμό να έχει θολώσει το μυαλό της.

Γι’ αυτό και καταφεύγει σε αστεία αλλά και προσβλητικά δημοσιεύματα. Από συντάκτες που δεν είναι δημοσιογράφοι, αλλά ασκούν τη δημοσιογραφία ως προσοδοφόρο πάρεργο. Που μπορεί να προέρχεται από δουλειές που γίνονται εντός Μεγάρου.

Αντί να μας απαντήσουν επί της ουσίας για τα έργα που έγιναν επί θητείας του Αλέξανδρου Παρίση, αντί να μας απαντήσουν ευθέως για τα όσα τους κατηγορούν περί αδιαφάνειας με το …κερασάκι στην τούρτα να μπαίνει χθες Κυριακή από την εφημερίδα DOCUMENTO. Όπου γίνονται αναφορές στα στοιχεία του νέου πορίσματος του Σώματος Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης, το οποίο είχε προχωρήσει σε εξονυχιστικούς ελέγχους στο Λιμενικό Ταμείο.

Είναι ξεκάθαρο ότι η Κεφαλονίτικη γη θα χαθεί στις 26 του μήνα κάτω από τα πόδια του Παρίση και των συν αυτώ, γι’ αυτό και αντιδρούν με τον τρόπο αυτό. Όπως ξεκάθαρο είναι το καταστροφικό έργο που αφήνει η νυν δημοτική αρχή απ’ άκρη σε άκρη του νησιού. Το λένε σε κάθε τόνους οι υποψήφιοι δήμαρχοι και των τριών περιφερειών. Το ζητούμενο είναι ότι οι υπεύθυνοι της Κεφαλονίτικης καταστροφής θα λογοδοτήσουν την επόμενη μέρα των εκλογών. Πρώτα θα λογοδοτήσουν στους Κεφαλονίτες, σε όλους εμάς που μας ξεγέλασαν και στη συνέχεια στα επίσημα όργανα. Από την επόμενη μέρα των εκλογών θα βγουν όλα στα φως…

 

Μετά τιμής

Ο Περαστικός


Ετικέτες: