Ευχαριστήριο απο την Ενωση ΑμέΑ Υπερίων στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δαμουλιανάδων Αθήνας «Η Πλαγιά»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 10 Μαρτίου 2021 22:47

Ευχαριστήριο απο την Ενωση ΑμέΑ Υπερίων στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δαμουλιανάδων Αθήνας «Η Πλαγιά»

Η Ένωση Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Α.μεΑ. «ΥΠΕΡΙΩΝ» ευχαριστεί τον Πολιτιστικό Σύλλογο Δαμουλιανάδων Αθήνας «Η Πλαγιά», που αντί στεφάνων κατέθεσε στη μνήμη του Γεράσιμου Ζαφειράτου Προέδρου του Συλλόγου, το χρηματικό ποσό των τριακοσίων Ευρώ (300€). Ευχαριστεί επίσης και όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της οικογένειας του Γεράσιμου Ζαφειράτου και αντί στεφάνων κατέθεσαν χρήματα στο λογαριασμό που διατηρεί η Ένωση στην Εθνική τράπεζα.

Ο Γεράσιμος υπήρξε ένας εξαιρετικός άνθρωπο, αφοσιωμένος σύζυγος, στοργικός πατέρας, σωστός επαγγελματίας με αγάπη και σεβασμό στον συνάνθρωπό του. Η μεγάλη του αγάπη για τον τόπο μας και ιδιαίτερα για το χωριό του, τα Δαμουλιανάτα, αναδείχτηκε μέσα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Δαμουλιανάδων Αθήνας «Η Πλαγιά», όντας Πρόεδρος. Είναι σίγουρο ότι το χαμόγελό του και τα ευαίσθητα σημεία του χαρακτήρα του, δεν θα τα ξεχάσουμε ποτέ!

Η οικονομική αυτή στήριξη βοηθά πολύ το έργο της Ένωσης, που είναι η Προστασία των Ατόμων με Αναπηρία και η σωστή εκπαιδευτική διαδικασία των ενηλίκων ωφελούμενων Α.μεΑ. του Κέντρου Ημέρας.

Κλείνοντας, το ΔΣ της Ένωσης εκφράζει για άλλη μία φορά τις θερμές του ευχαριστίες και σας εύχεται ο παντοδύναμος Θεός να σας χαρίζει υγεία, αγάπη και αρμονία.

 

Με εκτίμηση,

Για το ΔΣ.,

Η Πρόεδρος, Η Γενική Γραμματέας,

 


Ετικέτες: