Συλλυπητήρια μηνύματα για την απώλεια του Γεράσιμου Τζωρτζάτου (ανανεωμένο)

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2021 11:58

Συλλυπητήρια μηνύματα για την απώλεια του Γεράσιμου Τζωρτζάτου (ανανεωμένο)

Θλίψη στο άκουσμα της είδησης ότι ο γνωστός τυροκόμος από τα Διλινάτα, Γεράσιμος Τζωρτζάτος και συνιδρυτής της μεγάλης επιχείρησης τυροκομικών «Τζωρτζάτος», έφυγε ξαφνικά απο την ζωή. 

Ο Γεράσιμος Τζωρτζάτος, είχε εσπευσμένα με αεροδιακομιδή σε νοσοκομείο της Αθήνας, δυστυχώς όμως λίγη ώρα αργότερα άφησε τη τελευταία του πνοή.

Είχε κατάφέρει να δημιουργήσει μία επιχείρηση Τυροκομικών, η φήμη της οποίας, ξεπέρασε τα στενά όρια της Κεφαλονιάς.

Το Inkefalonia.gr στέλνει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του.


Κοινότητα Διλινάτων 

Η κοινότητα Διλινάτων εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γεράσιμου Τζωρτζάτου για τον αιφνίδιο και αναπάντεχο χαμό του. Ένας συγχωριανός μας οικογενειάρχης ,δημιουργικός,και με περίσσια άγαπη για το χωριό του υπηρετώντας την τοπική αυτοδιοίκηση για 40 χρονιά.

Καλό ταξίδι Γεράσιμε...

Κοινότητα Διλινάτων 

***

Με ανείπωτη θλίψη αποχαιρετούμε τον καταξιωμένο συμπολίτη μας και πετυχημένο επιχειρηματία Γεράσιμο Τζωρτζάτο, έναν άνθρωπο της δράσης και της προσφοράς που άφησε μόνο θετικό αποτύπωμα.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του για την τεράστια αυτή απώλεια.

Ισχυρή Κεφαλονιά

Δημ. Παράταξη

Δήμου Αργοστολίου

***

Συλλυπητήριο μήνυμα για την απώλεια του Γεράσιμου Τζωρτζάτου

Με λύπη πληροφορήθηκα την απώλεια του Γεράσιμου Τζωρτζάτου.

Ο εκλιπών ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην κοινωνία του τόπου μας και παράδειγμα οικογενειάρχη. Με τον αδελφό του Βασίλη είχε μια επιτυχημένη επιχειρηματική δραστηριότητα που ξεπέρασε τα όρια της Κεφαλονιάς.

Η απώλεια του είναι μεγάλη και για εμένα, καθώς ο Γεράσιμος Τζωρτζάτος και ο αδελφός του Βασίλης υπήρξαν για πολλά χρόνια ο συνδετικός μου κρίκος με τα Διλινάτα και την κοινωνία τους, το χωριό του πατέρα μου.

Θα τον θυμάμαι κάθε φορά που θα βλέπω το Μεγάλο Χωριό. Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στους συγγενείς και τους οικείους του.

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης

***
Ο πρόεδρος και τα μέλη του τοπικού συμβουλίου Φαρακλάτων εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Κ. Γερασίμου Τζωρτζάτου.

Τοπικό συμβούλιο Φαρακλάτων

***

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ

Δυσαναπλήρωτο είναι το κενό που αφήνει σε όλους μας η απώλεια του Γεράσιμου Τζωρτζάτου.

Ενός εξαίρετου επαγγελματία και οικογενειάρχη, ενός ανθρώπου με  μεγάλη κοινωνική προσφορά και υπόδειγμα για τον καθένα από εμάς.
Εμβληματικός τυροκόμος από τα Διλινάτα και συνιδρυτής της επιχείρησης τυροκομικών προϊόντων "Τζωρτζάτος", πρόβαλε σε όλη την Ελλάδα την Κεφαλονιά  με τά προϊόντα που παρήγαγε.
Εκφράζουμε τη μεγάλη μας θλίψη   προς την οικογένεια του για την απώλειά του και ευχόμαστε να είναι ελαφρύ το χώμα της γενέτειράς του που θα τον σκεπάσει.
Καλό ταξίδι Γεράσιμε

Ο Αντιπεριφερειάρχης
Κεφαλονιάς & Ιθάκης

Σταύρος Τραυλός

***

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ 

Ο Γεράσιμος Τζωρτζάτος έφυγε από κοντά μας. Άξιος άνθρωπος, άριστος οικογενειάρχης, εξαίρετος επαγγελματίας, υπόδειγμα στην τοπική κοινωνία. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Ο Δήμαρχος Αργοστολίου

Θεόφιλος Μιχαλάτος

 ***

Καλό ταξίδι Γεράσιμε…

«Ο Σύλλογος Απανταχού Δηλινάδων της Αθήνας εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια για τον χαμό του Γεράσιμου Τζωρτζάτου στην οικογένεια του.

Πρόκειται για μια μεγάλη απώλεια για το χωριό και το κενό που αφήνει είναι δυσαναπλήρωτο.

Επρόκειτο για μια από τις πλέον εκλεκτές μορφές του χωριού και στήριζε ενεργά τις προσπάθειες των Συλλόγων των Δηλινάτων.

Η δράση του σε επαγγελματικό αλλά και σε κοινωνικό επίπεδο ήταν πολύμορφη και συνεχής, με συνέπεια και ξεχωριστή αγάπη για τον τόπο του και τους συγχωριανούς του».

Στο ίδιο μήκος κύματος είναι και το προσωπικό μήνυμα του Προέδρου του Συλλόγου Απανταχού Δηλινάδων της Αθήνας κ. Φωτεινού Κουνάδη:

«Ο Γεράσιμος Τζωρτζάτος ήταν και …θα είναι η ψυχή του χωριού μας, γιατί οι άνθρωποι πεθαίνουν μόνο όταν τους ξεχνάμε και εκείνος δεν θα ξεχαστεί.

Η επαγγελματική δράση του Γεράσιμου Τζωρτζάτου είναι γνωστή, ξεπέρασε τα στενά σύνορα της Κεφαλονιάς και έκανε γνωστό το χωριό μας παντού. Η προσωπικότητα του ήταν ακόμα πιο σπουδαία και ήταν τιμή όλων μας που συνυπήρξαμε στο ίδιο χωριό, στην ίδια παρέα μαζί του .Καλό ταξίδι Γεράσιμε μας».

Σύλλογος Απανταχού Δηλινάδων της Αθήνας

 ***

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ 

Ο Πρόεδρος Σταύρος Σπαθής και το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Κεφαλληνίας και Ιθάκης, εκφράζουμε τη μεγάλη μας θλίψη για την απώλεια ενός εξαίρετου επαγγελματία και οικογενειάρχη.

Ο Γεράσιμος Τζωρτζάτος, εκτός από ενεργό μέλος του Επιμελητηρίου για πολλά χρόνια, υπήρξε και ένας άνθρωπος με μεγάλη κοινωνική προσφορά και ευαισθησία.

Η απώλεια του αυτή, αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό σε όλους μας.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Ο Πρόεδρος

Σταύρος Σπαθής

 ***

Εμπορικού Συλλόγου Αργοστολίου "Η Κράνη"

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αργοστολίου "Η Κράνη",  Νιφοράτος Ιάκωβος και το Δ.Σ  εκφάζουμε  τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οκογένεια του Γεράσιμου Τζωρτζάτου για τη μεγάλη απώλεια . Ο Γεράσιμος ήταν υπόδειγμα ανθρώπου και άξιος επαγγελματίας, με βαθιά λύπη ευχόμαστε  δύναμη στην οικογένεια  του.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                    Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ          

ΝΙΦΟΡΑΤΟΣ ΙΑΚΩΒΟΣ                                                     ΣΠΑΘΗ ΟΥΡΑΝΙΑ

 

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ 

Η κοινότητα Διλινάτων εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γεράσιμου Τζωρτζάτου για τον αιφνίδιο και αναπάντεχο χαμό του. Ένας συγχωριανός μας οικογενειάρχης ,δημιουργικός,και με περίσσια άγαπη για το χωριό του υπηρετώντας την τοπική αυτοδιοίκηση για 40 χρονιά.

Καλό ταξίδι Γεράσιμε...


Ετικέτες: