Ευχαριστήριο Κοινότητας Μεταξάτων για την εκδήλωση στα Κουρκουμελάτα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2020 13:30

Ευχαριστήριο Κοινότητας Μεταξάτων για την εκδήλωση στα Κουρκουμελάτα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΕΤΑΞΑΤΩΝ

Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020, η Κοινότητα Μεταξάτων σε συνεργασία με τον σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου Κεραμειών και με την στήριξη της ΚΕ.ΔΗ.ΚΕ πραγματοποίησε μια υπέροχη και επιτυχημένη εκδήλωση στο ανοιχτό στάδιο Κουρκουμελάτων. Μετά από πολλά χρόνια, στο ξεκίνημα μια νέας δεκαετίας, με σύμμαχο τον καιρό στήθηκε ένα παιδικό καρναβαλοχωριό και μια καρναβαλική εκδήλωση στην οποία η ανταπόκριση και η συμμετοχή του κόσμου ήταν συγκινητική για όλους μας.

Η Κοινότητα Μεταξάτων θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλλαν με κάθε τρόπο για την πραγματοποίηση αυτής της επιτυχημένης εκδήλωσης:

Τον Αντιδήμαρχο κ. Σπύρο Σάμουρη και την Αντιδήμαρχο κα. Κρυσταλία Μιχαλάτου για την αμέριστη συμπαράσταση ώστε να στηθεί το καρναβαλοχωριό.

Την ΚΕ.ΔΗ.ΚΕ για την στήριξη που μας παρείχε.

Τους χορηγούς μας :

xorigoi

Τις μαμάδες του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του δημοτικού Κεραμειών που βοήθησαν στα σπιτάκια του καρναβαλοχωριού μας.

Τους εργαζόμενους του Δήμου Αργοστολίου που βοήθησαν στην καθαριότητα και στον ευπρεπισμό του σταδίου.

Την ΕΟΔ Κεφαλονιάς

Την Τροχαία του ΑΤ Αργοστολίου

Τον ΠΣ Το Σπάρτο και τον ΑΟ Φωκάτων

Την Νηπιαγωγό του Νηπιαγωγείου Μεταξάτων

Τις κυρίες Τζαννάτου Ανδρονίκη και Διονυσία, την κυρία Καλίνα Γεωργίεβα και την κυρία Ματούλα Ψυχογιού αλλά και όλους τους εθελοντές της διοργάνωσης για την πολύτιμη βοήθεια τους .

    Τέλος το μεγαλύτερο ευχαριστώ το οφείλουμε σε όλους όσους μας τιμήσατε με την παρουσία σας και αγκαλιάσατε τη συγκεκριμένη εκδήλωση που στόχο είχε να δημιουργήσει μια ημέρα αφιερωμένη στα παιδία μας. Ελπίζουμε του χρόνου η δύναμη που μας δώσατε να μας βοηθήσει να κάνουμε ακόμη περισσότερα πράγματα.

Καλές Απόκριες!!!


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ