Χρυσή Αυγή εναντίον Δήμου

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2012 11:33

Χρυσή Αυγή εναντίον Δήμου

Ανακοίνωση στην οποία επιτίθεται λεκτικά εναντίον του Δήμου Κεφαλονιάς, εξέδωσε η Χρυσή ΑυγήΠιο αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

"ΜΑΓΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ............!!!!!!!!
ΦΟΡΑΣ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕ?????????????

Έχουμε χρέος να ομολογήσουμε ότι έχουμε Δήμαρχο μεγάλο Μάγο.....................

ΥΠΝΩΤΙΣΤΗΣ

.....είναι η ειδικότητά του............ ΑΠΟΡΡΗΤΕ???? .............ΓΙΑΤΙ???

1. Έχει απλήρωτους τους εργάτες στη δημοτική επιχείρηση καθαριότητας πάνω από ένα χρόνο.............ΟΜΩΣ........... ΕΧΕΙ ΚΤΙΡΙΟ...........(νοίκι 5.000 ευρώ το μήνα)..... ΨΕΜΑΤΑ?????

2.Xρησιμοποιούνται τα αυτοκίνητα του Δήμου για προσωπικές εργασίες υπαλλήλων και μή.................... ΨΕΜΑΤΑ?????

3. Έχει τους καλύτερους συνεργάτες που σέβεται και εκτιμά ΟΛΗ Η ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ!!!!!!!!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ........ΨΕΜΑΤΑ?????

4.Φουλάρουν καύσιμα τα ιδιωτικά τους αυτοκίνητα χρόνια τώρα οι υπάλληλοι του Δήμου χρεώνοντας το Δήμο...... ΨΕΜΑΤΑ?????

5. Ανακάλεσαν άδειες για τραπέζια από τα μαγαζιά στο Ασπρόχωμα για την μελλοντική ανέγερση Δημαρχείου........ ΨΕΜΑΤΑ?????

6. Καταπάτησαν το χώρο της πλατείας (ειδικά τα τραπέζια του PREMIER) φτάνοντας μέχρι τη παιδική χαρά μη μπορώντας ο κόσμος να περπατήσει στη πλατεία......ΨΕΜΑΤΑ?????

7. Ο πεζόδρομος γύρω απ την πλατεία καταλήφθηκε παράνομα από τραπέζια.....(ΠΛΑΤΑΝΟΣ & ΣΙΑ Α.Ε.).... ενώ ο Δήμαρχος σε ραδιοφωνική εκπομπή στον IONIAN GALAXY ωρειόταν οτι δεν θα επέτρεπε ποτέ κάτι τέτοιο........ΨΕΜΑΤΑ?????

8. Μεγάλος κουμανταδόρος στα κρουαζιερόπλοια είναι ο γνωστός σας "ΑΛΒΑΝΟΣ".........ΨΕΜΑΤΑ?????

9. Κάνετε εγκαίνια και μπομποφανίες με ξένα κόλλιβα δηλώνοντας ότι εσείς και ο κ. Κεκάτος κάνετε πράξεις τα λόγια σας....(JUAN DE FUCA - ΒΑΛΕΡΙΑΝΟ)... και έχετε το θράσος να προσβάλετε τον καλλιτέχνη, όντας ακόμα απλήρωτος.........ΕΥΓΕ ΚΕΚΑΤΕ.........ΨΕΜΑΤΑ?????

10. Υπάρχει στη Πάστρα ο ΑΕΤΟΣ - ΜΝΗΜΕΙΟ που φιλοτέχνισε ο κ. Σπ. Χουρμούζης αφιλοκερδός και κοντεύει να φτάσει στο Κατελειό λόγω της ανικανότητας και της αναλγησίας των υπηρεσιών σας (επειδή έχει πάθει καθίζηση το μέρος). Μέχρι τώρα φρόντισαν οι αρμόδιοι να φυτέψουν ένα κυπαρίσι μπροστά και να μη φωτίζεται ποτέ......ΨΕΜΑΤΑ?????

Γι αυτό το λόγο η Χρυσή Αυγή θα πάρει αυτό το έργο τέχνης και θα το τοποθετήσει σε ανάλογο μέρος που θα αναδεικνύει την τελειότητα και το σκοπό του........ΠΡΟΒΛΗΜΑ?????????

Υ.Γ1
Για τα θέατρα σου καλός είσαι Δήμαρχε...........μόνο που οι Κεφαλονίτες γουστάρουμε να είμαστε ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ!!!!!!!

Υ.Γ2
ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΟΙ .........''ΡΑΜΠΟ" ΣΟΥ...............
ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ''ΚΑΘΑΡΟΣ" ΠΕΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΕΙ.................

1.ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ........ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ......
2.ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟ ΣΤΕΡΓΙΟ......(ΠΙΛΟΤΟ PZL..........)
3. ΠΟΙΟΙ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΤΟΝ ΜΕΤΑΞΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΣΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ????

Υ.Γ3

ΠΡΟ ΕΞΑΜΗΝΟΥ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ Τ.Ο. ΤΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΧΘΗΚΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΕΝΟ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.

ΕΠΕΙΔΗ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ "ΗΡΩΙΣΜΟΙ" ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕ ΜΑΣ ΠΤΟΟΥΝ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ

ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΜΥΑΛΟΥΣ, ΑΝΕΝΗΜΕΡΩΤΟΥΣ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ.
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΟΛΩΝ

ΖΗΤΩ Η ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ - ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΟΥΡΜΟΥΖΗΣ