Η Ένωση Ηλεκτρολόγων καλεί τα μέλη της σε μαζική συμμετοχή στις κινητοποιήσεις

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2015 05:14

Η Ένωση Ηλεκτρολόγων καλεί τα μέλη της σε μαζική συμμετοχή στις κινητοποιήσεις

Η Ένωση Ηλεκτρολόγων Ν. Κεφαλληνίας καλεί τα Μέλη της σε μαζική συμμετοχή στις κινητοποιήσεις στις 12 Νοεμβρίου με συγκέντρωση διαμαρτυρίας και κλείσιμο του Γραφείου μας.

Συνάδελφοι,

Οι πολιτικές της λιτότητας ,της υπερφορολόγησης, των υπέρογκων προστίμων, της συρρίκνωσης των πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων, θα εξακολουθήσουν να ασκούνται από την Κυβέρνηση με αμείωτη και συνεχώς αυξανόμενη ένταση. Οι συνάδελφοι μας και όλοι οι ΕΒΕ, θα αντιμετωπίσουν το μεγαλύτερο πλήγμα στο επόμενο διάστημα, με δυσμενείς συνέπειες στην προσπάθεια επιβίωσης των πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων μας. Το Φορολογικό, το Ασφαλιστικό, ο ΕΝΦΙΑ ,τα Κόκκινα Δάνεια, η Χρηματοδότηση των πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων των Ε.Β.Ε. και αλλά, είναι απαραίτητο όσο ποτέ στην σημερινή κατάσταση που βιώνουμε όλοι μας να ληφθούν σοβαρά υπόψη από την Κυβέρνηση.

Συμμετέχουμε και εμείς στις κινητοποιήσεις που εξήγγειλε η Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. και συμμετέχει και η Ομοσπονδία μας Π.Ο.Σ.Ε.Η.
Συνάδελφοι,

Είναι απαραίτητο να αντιδράσουμε με όλες μας τις δυνάμεις σε αυτές τις νέες δυσμενείς εξελίξεις, ενώνοντας την φωνή μας και συμπορευόμενοι μαζί με τις άλλες κοινωνικές ομάδες, οι οποίες πλήττονται από την πολιτική της Φτώχειας και της εξαθλίωσης που εφαρμόζεται από την κυβέρνηση.
Συγκεντρωνόμαστε στο Γραφείο της Ένωσης μας την Πέμπτη το πρωί ώρα 9:30 και στη συνέχεια στο Εργατικό Κέντρο Αργοστολίου.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                        Ο Γεν. Γραμματέας

Κωνσταντάτος Διονύσιος            Κατσούρης Διονύσιος