Ανακοίνωση από την τοπική Χρυσή Αυγή

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 12 Αυγούστου 2014 10:49

Ανακοίνωση από την τοπική Χρυσή Αυγή

Καταλαβαίνουμε απόλυτα την απόγνωση στην οποία έχει περιέλθει το πρασινοκοκκινομπλέ πολιτικό κατεστημένο, που χρόνια τώρα εξουσιάζει και κατευθύνει την πολιτική ζωή της Κεφαλονιάς, από το τεράστιο για τα δεδομένα του νησιού και ταυτόχρονα μεγαλύτερο ποσοστό από όλα τα νησιά της Ελλάδος, 10% της Χρυσής Αυγής στην Κεφαλονιά στις πρόσφατες ευρωεκλογές.

Καταλαβαίνουμε και την αγωνία όλων των πολιτικά μελλοθάνατων να γλυτώσουν από το μοιραίο, όπως και των δημοσιογραφικών παρασίτων, που ζουν από τα ψίχουλα που τους πετά το καθεστώς που υπηρετούν, να γλυτώσουν το μεροκάματο που κινδυνεύει.

Ο μόνος λόγος που μας βάζει στη διαδικασία σύνταξης της παρούσης ανακοινώσεως, δεν είναι βέβαια η διάθεση απάντησης στις προκλήσεις διάφορων τελειωμένων τύπων, αλλά η υποχρέωσή μας απέναντι στους 2000 Κεφαλονίτες που ήδη μας στηρίζουν και σε άλλους τόσους που θα μας στηρίξουν στις προσεχείς Εθνικές Εκλογές, να γνωρίζουν την αλήθεια η οποία αποκρύβεται ή διαστρεβλώνεται από τυχάρπαστους πολιτικούς και δημοσιογραφικούς λακέδες του καθεστώτος.

Με αφορμή λοιπόν ένα κατευθυνόμενο λιβελογράφημα σε μία ρυπαρή κιτρινοφυλλάδα της Κεφαλονιάς με θέμα τον δήθεν εμφύλιο που έχει ξεσπάσει στην Τ.Ο. της Χρυσής Αυγής στην Κεφαλονιά, έχουμε να επισημάνουμε τα εξής:

1ον) Θα περιμέναμε μεγαλύτερη φαντασία από τους «απόγονους του Οδυσσέα» στον πόλεμό τους κατά της Χρυσής Αυγής, από την απλή αντιγραφή (και μάλιστα πολύ καθυστερημένη) των τακτικών των MEGAλων Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης της Αθήνας. Το χαρτί του δήθεν εμφυλίου μεταξύ των ηγετικών στελεχών της Χρυσής Αυγής, παίχτηκε προ πολλού και κάηκε. Θα έπρεπε αν μη τι άλλο να φανείτε λίγο πιο ευρηματικοί, τιμώντας τη φήμη των προγόνων σας.

2ον) Τα μέλη του Πυρήνα Κεφαλονιάς και Ιθάκης της Χρυσής Αυγής, είναι πιο ενωμένα και πιο αποφασισμένα από ποτέ και αυτό και ο πιο αφελής μπορεί να καταλάβει πόσο σας πονάει.

3ον) Ο Πυρήνας Κεφαλονιάς και Ιθάκης δεν συμμετείχε, δεν συμμετέχει και ούτε πρόκειται στο μέλλον να συμμετάσχει στα πολιτικά αλισβερίσια της τοπικής διαπλοκής και αυτό ας το καταλάβετε όλοι σας καλά. Εναντίον όλων μέχρι το τέλος.

4ον) Αν το 10% σας δημιούργησε τέτοιο πανικό, το ποσοστό μας στις επόμενες εκλογές θα σας αποτελειώσει!!!

Ζήτω η Νίκη!

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ