Η ΠΑΣΕΒΕ καταδικάζει την ποινικοποίηση των αγώνων και των διώξεων των συνδικαλιστών

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2013 07:24

Η ΠΑΣΕΒΕ καταδικάζει την ποινικοποίηση των αγώνων και των διώξεων των συνδικαλιστών

Την ώρα που οι μικροί επιχειρηματίες χτυπιούνται με τη φοροληστεία, αφανίζονται μέρα με τη μέρα, αδυνατούν να πληρώσουν τις εισφορές τους, μένουν χωρίς υγιειονομική κάλυψη, συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ και της ΠΑΣΕΒΕ διώκονται γιατί απήργησαν την Πρωτομαγιά και καλούσαν και τους υπόλοιπους εργαζόμενους να συμμετέχουν στην απεργία. Οι διώξεις των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ της ΠΑΣΕΒΕ και άλλων ταξικών συσπειρώσεων φέρνει στο προσκήνιο την αποφασιστικότητα των μονοπωλίων να καταπνίξουν κάθε φωνή που αντιστέκεται στη βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική, κάθε φωνή που χαλάει τα σχέδια της πλουτοκρατίας για φθηνό και ευέλικτο εργατικό δυναμικό, για πεδία δράσης και εξάπλωσης των μεγαλοεπιχειρήσεων σε βάρος των μικρών ΕΒΕ.

Η τοπική γραμματεία της ΠΑΣΕΒΕ καλεί τους επαγγελματικούς συλλόγους Κεφαλονιάς και Ιθάκης καθώς και όλους τους συνάδελφους ΕΒΕ να καταδικάσουν με το πιο κατηγορηματικό τρόπο την ποινικοποίηση των αγώνων και να απαιτήσουν να σταματήσει κάθε δίωξη σε βάρος των συνδικαλιστών.

Καλεί όλους του συναδέλφους να συμπαρασταθούν στους διωκόμενους συνδικαλιστές την Τρίτη 19 Νοέμβρη και ώρα 9:00 το πρωί έξω από το λιμεναρχείο Αργοστολίου.

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

Η τοπική γραμματεία Κεφαλονιάς - Ιθάκης