Ανακοίνωση από την Σχολή Χορού της Όλγας Γαλιατσάτου

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2022 09:26

Ανακοίνωση από την Σχολή Χορού της Όλγας Γαλιατσάτου

Σχολή Χορού 'Art and Style' Dance School και η Όλγα Γαλιατσάτου συγχαίρουν φιλική σχολή από το Ληξούρι της Κεφαλονιάς όπου συμμετείχε σε έναν open διαγωνισμό, ανοιχτό για όλα τα επίπεδα της ομοσπονδίας χορού IDO. Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός δεν αφορούσε απαραίτητα πιστοποιημένα μέλη της IDO.

Επιπροσθέτως η Σχολή χορού Γαλιατσάτου Όλγα είναι επίσημο μέλος και η μόνη νόμιμη εκπρόσωπος στην Κεφαλονιά της Παγκόσμιας ομοσπονδίας χορού IDO και IDO Hellas αντίστοιχα.

Η κα Όλγα Γαλιατσάτου είναι η μόνη επίσημη εθνική προπονήτρια της  IDO Hellas στο νησί, επομένως η φιλική σχολή χορού καλείται να παραλάβει τα αντίστοιχα αναμνηστικά-ενδεικτικά έγγραφα των συμμετεχόντων από την οδό Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού 11 στο Αργοστόλι, όπου βρίσκεται η Σχολή χορού Γαλιατσάτου και το επίσημο Εξεταστικό Κέντρο της IDO στο νησί από το 2014.

Είναι σημαντικό οι χορευτές να συμμετέχουν σε επίσημες διοργανώσεις και να αναγνωρίζουν την αξία της μεγαλύτερης παγκοσμίως ομοσπονδίας χορού, ακόμη κι αν καταφέρνουν να συμμετέχουν στους ανοιχτούς διαγωνισμούς της!

Και πάλι Συγχαρητήρια!

Με εκτίμηση 

Γαλιατσάτου Όλγα