Χρυσή Αυγή: Μαθήματα Ελληνικής Ιστορίας και αιχμές για ΚΕΔΗΚΕ, ΠΑΜΕ και "Ποντίκι"

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2013 10:06

Χρυσή Αυγή: Μαθήματα Ελληνικής Ιστορίας και αιχμές για ΚΕΔΗΚΕ, ΠΑΜΕ και "Ποντίκι"

Το Σάββατο 23/3/2013 και ώρα 18.00 θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Πυρήνα μας (Δρακοπούλου 12, Πλατεία Καμπάνας, Αργοστόλι) εκδήλωση – ομιλία για την Εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου. Το θέμα της ομιλίας είναι «1821 – Η ΑΛΗΘΕΙΑ – ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ – ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ». Με αφορμή κάποια γεγονότα των τελευταίων ημερών, θα θέλαμε να στείλουμε σαφή μηνύματα σε συγκεκριμένους αποδέκτες, οι οποίοι με τις μέχρι τώρα πράξεις τους αποδεικνύονται υπερβολικά σίγουροι για την εσαεί ατιμωρησία τους:

1) Προς ΚΕΔΗΚΕ. Ας εξηγήσει ο εμπνευστής του «μικρού Μεμά», στα παιδάκια που ρωτούσαν με απορία αλλά και στους ενήλικες που υπέστησαν ένα μικρό σοκ αντικρύζοντάς τον και στην εκδήλωση για τα παιδιά στο κλειστό αλλά και στην καρναβαλική παρέλαση, πως προέκυψε από «μικρός Μεμάς», «μικρή Λουλού». Γιατί θεωρούμε αδύνατο να μην υπήρχε ένα αγόρι σε ολόκληρη Κεφαλονιά, όσο κι αν έχουν εξαφανιστεί τα αρσενικά, για να παραστήσει το «μικρό Μεμά». Επειδή δεν τρώμε κουτόχορτο κι επειδή δεν πιστεύουμε στις συμπτώσεις, καθότι λίγες μόνο μέρες πριν γίναμε μάρτυρες ενός gay ρόλου στις «Εκκλησιάζουσες» στο Θέατρο Αργοστολίου, στα πλαίσια προφανώς της gay κοινωνίας που θέλει να επιβάλει η Νέα Παγκόσμια Τάξη Πραγμάτων , σας ξεκαθαρίζουμε το εξής: Όσο υπάρχει η Χρυσή Αυγή, τα σχέδια της παγκοσμιοποίησης δεν πρόκειται να περάσουν.

2) Προς εφημερίδα «Ποντίκι». Μπορεί να θεωρείτε αδιανόητο να κάνουν οι Έλληνες αγιασμό σε κάθε νέα τους προσπάθεια, όπως έγινε με τα εγκαίνια των γραφείων της Χρυσής Αυγής στην Κεφαλονιά, όμως θα συμφωνείτε ότι τα «ποντίκια» και τα «τρωκτικά» του υπόκοσμου και του υπόνομου, που έχουν βγει στην επιφάνεια και κατασπαράζουν χρόνια τώρα τις σάρκες της χώρας, χρειάζονται σίγουρα έναν καλό εξορκισμό. Άθεοι, κάτω τα χέρια από τη θρησκεία των Ελλήνων.

3) Προς καθηγητές του ΠΑΜΕ. Για άλλη μία φορά φανήκατε ανιστόρητοι. Είναι γεγονός ότι δεν ήταν πάντα όλοι οι Έλληνες μαζί. Όμως ενώνονταν πάντα κατά του κοινού εχθρού. Τελευταία φορά που συνέβη αυτό ήταν όταν πολέμησαν πριν 65 χρόνια εναντίον των ανθελλήνων κουμουνιστοσυμμοριτών, και πάλι νίκησαν και πάλι ελευθέρωσαν την πατρίδα. Το ίδιο θα πράξουν και τώρα που η πατρίδα κινδυνεύει και πάλι από τους ανθέλληνες κομμουνιστές - καπιταλιστές, τα αδελφάκια της παγκοσμιοποίησης, που έχουν βαλθεί με λύσσα να διαλύσουν τη χώρα και το έθνος. Θα σπάσετε τα μούτρα σας για άλλη μία φορά. Η περίοδος της προδοσίας σας φτάνει στο τέλος της, ξεκινά πάλι μία εποχή ηρώων, όπως άλλωστε συνέβαινε πάντα στην ιστορία της Ελλάδος, μία ιστορία Ελλήνων Ηρώων και μισελλήνων προδοτών.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΠΥΡΗΝΑΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ