Ανδρικά και γυναικεία τζάκετ που θα αναδείξουν το στυλ σου

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 21 Απριλίου 2021 09:00

Ανδρικά και γυναικεία τζάκετ που θα αναδείξουν το στυλ σου

Ένα κομμάτι που δεν πρέπει με τίποτα να λείπει από τη γκαρνταρόμπα σου είναι τα πανωφόρια και συγκεκριμένα τα jackets, που ταιριάζουν με όλα και προσδίδουν μια ροκ διάθεση στο λουκ σου. Πάμε να γνωρίσουμε τα καλύτερα στο είδος τους, μέσα από μια μοδάτη και σύγχρονη ποικιλία.

tzak1

Μια επιλογή αποτελεί το ανδρικό τζάκετ που προσαρμόζεται στις προσωπικές ανάγκες κάθε άνδρα και μαγνητίζει τα βλέμματα. Μπορείς να βρεις ανδρικά δερμάτινα τζάκετ για όλα τα γούστα και να τα συνδυάσεις με outfit καθημερινά αλλά και πιο επίσημα. Εξαιρετικό κομμάτι είναι το Brando Buffalo Black, σε αυθεντικό δέρμα υψηλής ποιότητας. Είναι κλασικό περφέκτο καθώς και διαχρονική επιλογή που δεν πρέπει να λείπει από καμία ντουλάπα. Το ίδιο είναι φτιαγμένο από εξαιρετικής ποιότητας buffalo hide και το πέρασμα του χρόνου πάντα θα ενισχύει την προσωπικότητα του.

tzak2

Μια ακόμη πρόταση αφορά τα γυναικεία τζάκετ, που επίσης κλέβουν την παράσταση, με το στυλ και τη φινέτσα τους. Ένα κομμάτι που ξεχωρίζει είναι το Niovi Sheep Black, από αυθεντικό δέρμα προβάτου. Είναι ένα στιλάτο μαύρο δερμάτινο μπόμπερ κολεγιακού τύπου από εξαιρετικής ποιότητας υλικό και με πολύ μαλακή υφή! Διαθέτει minimal σχεδιασμό και εφαρμοστή γραμμή για να το φορέσεις σε όλες τις περιστάσεις, είτε με casual outfit, είτε με πιο επίσημο look. Μπορείς να το βρεις σε κλασικό μαύρο που προσδίδει απαράμιλλο στυλ και διαχρονική πινελιά που ξεχωρίζει.

Αν θέλεις κι εσύ να γνωρίσεις τη μεγάλη ποικιλία σε τζάκετ και άλλες επιλογές, επισκέψου το ηλεκτρονικό κατάστημα Vainasκαι διάλεξε αυτά που ταιριάζουν με τα γούστα και τις απαιτήσεις σου. Ανακάλυψε πανωφόρια σε διάφορα μεγέθη, υφάσματα, χρώματα και σχέδια και ξεχώρισε, τραβώντας όλα τα βλέμματα πάνω σου!




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250