Αγριες Μέλισσες - 3η σεζόν: Οι σεναριογράφοι απαντούν για τη συνέχεια της δημοφιλούς σειράς

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 02 Φεβρουαρίου 2021 18:28

Αγριες Μέλισσες - 3η σεζόν: Οι σεναριογράφοι απαντούν για τη συνέχεια της δημοφιλούς σειράς

Οι απανταχού θαυμαστές της σειράς του ΑΝΤ1 δεν σταματούν να ζητούν συνέχεια της ιστορίας που αγάπησαν τόσο.

Φλέγον ζήτημα η ύπαρξη, ή μη, τρίτης σεζόν για της "Άγριες Μέλισσες". Ακόμη και οι πρωταγωνιστές της σειράς, που έχουν δηλώσει ότι έχουν συμφωνήσει μέχρι και το τέλος αυτού, του δεύτερου κύκλου, που προβάλλεται αυτό τον καιρό στις οθόνες μας, δεν έχουν κρύψει τη διάθεσή τους για συνέχεια, βασισμένοι κυρίως στην αγάπη που τους δείχνει ο κόσμος.

Έχουμε ακούσει πολλά και διάφορα, όμως τώρα ήρθε η ώρα να μπουν τα πράγματα στη θέση τους, από τους αρμόδιους που δεν είναι άλλοι από τους σεναριογράφους της τεράστιας αυτής επιτυχίας.

Η Μελίνα Τσαμπάνη και ο Πέτρος Καλκόβαλης μίλησαν σχετικά στον σκηνοθέτη της σειράς, Λευτέρη Χαρίτο, ο οποίος έχει αναλάβει ένα νέο πρότζεκτ που εγκαινίασε ο σταθμός του Αμαρουσίου και αφορά σε ένα Podcast αφιερωμένο στις "Άγριες Μέλισσες".

Ο ταλαντούχος σκηνοθέτης θα υποδεχθεί πολλούς πρωταγωνιστές της σειράς και θα τους ρωτήσει για τα πάντα. Ποδαρικό σε αυτό το νέο πρότζεκτ, λοιπόν, έγινε με τους υπεύθυνους για αυτή την επιτυχία, ο οποίοι, μεταξύ άλλων αποκάλυψαν ότι το σενάριο των "Άγριων Μελισσών" ξεκίνησε ως ελληνικό γουέστερν και είχε μείνει στο συρτάρι για 1,5 χρόνο μέχρι να βρει τον δρόμο του!

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, όμως, έχουν φυσικά τα όσα λένε η Μελίνα Τσαμπάνη και ο Πέτρος Καλκόβαλης για το αν προχωρήσουν στην παραγωγή της 3ης τηλεοπτικής σεζόν.

Η αλήθεια είναι ότι λίγο πριν από τις γιορτές κυκλοφόρησαν κάποια δημοσιεύματα ότι θα πάει 3η σεζόν χωρίς να έχει γίνει καμιά κουβέντα. Ήταν δημοσιεύματα που προκάλεσαν ουσιαστικά αυτή την κουβέντα. Τότε αρχίσαμε να παίρνουμε πολλά μηνύματα από κόσμο που δεν τα περιμέναμε. Ακόμα είμαστε σε σκέψεις, ακόμα δεν έχει παρθεί η τελική απόφαση. Καταλαβαίνουμε ότι πια η σύνδεση με αυτούς τους ανθρώπους είναι πολύ μεγάλη και για εμάς. Για εμάς είναι σημαντικό το ποια ιστορία θα πούμε γιατί ακόμα και στην περίπτωση της τρίτης σεζόν αυτή η ιστορία τελειώνει φέτος. Άρα πρέπει να δούμε ποια θα είναι η νέα συνθήκη στην οποία το Διαφάνι θα συνέχιζε να υπάρχει. Αν δούμε ότι υπάρχει αυτή η ιστορία για να ειπωθεί, εννοείται ότι θα πούμε το ναι

Εν αναμονή, λοιπόν. Κρατάμε, πάντως, ως γεγονός πως η ιστορία αυτή που παρακολουθούμε τελειώνει φέτος και μένει να δούμε αν και πως θα υπάρξει συνέχεια μιας άλλης ιστορίας στο Διαφάνι!




00 inkefalonia general ad 300X250