Ηρακλής Τσουζίνοφ - GNTM: "Θέλω να φτάσω ψηλά, να δει ο πατέρας μου τι έχασε..."

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2020 17:47

Ηρακλής Τσουζίνοφ - GNTM: "Θέλω να φτάσω ψηλά, να δει ο πατέρας μου τι έχασε..."

 Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη έδωσε ο μεγάλος νικητής του GNTM 3, Ηρακλής Τσουζίνοφ.

Το αγόρι με την εξωτική ομορφιά μπήκε στη Φωλιά των Κου Κου και μίλησε για πολλά...

Μια ιδιαίτερη στιγμή, ήταν η εξομολόγησή του για τον πατέρα του που τον έχει εγκαταλείψει από τότε που ήταν μικρός.

Ηρακλής Τσουζίνοφ - GNTM: Θέλω να φτάσω ψηλά, να δει ο πατέρας μου τι έχασε

Ο Ηρακλής Τσουζίνοφ για τον πατέρα του

Σχολιάζοντας τη διεθνή καριέρα που θέλει να κάνει, ήρθε η κουβέντα στον πατέρα του. Και τότε ο Ηρακλής είπε ότι ένας από τους λόγους που θέλει να πετύχει στη ζωή του είναι για να δείξει στον πατέρα του τι έχει χάσει που τον εγκατέλειψε.

ΗΡΑΚΛΗΣ

"Θα παραμείνει κύριος στόχος μου για πάντα, μέχρι να τα καταφέρω. Θέλω να καταφέρω σε ένα σημείο στη ζωή μου να φτάσω τόσο ψηλά, να με δει ακόμα και ο πατέρας μου που με έχει αφήσει για δικούς του λόγους και να καταλάβει την απώλειά του. Να καταλάβει τι είχε και τι άφησε.

Από όσο με θυμάμαι δεν έχω καμία επικοινωνία με τον μπαμπά μου. Αλλά δεν πολυενδιαφέρομαι κιόλας, γιατί έχω συνεχίσει τη ζωή μου. Θέλω να εκπληρωθεί το κάρμα. Να δει τι έχασε".

Στο πλατό μαζί με τον Ηρακλή εμφανίστηκε και η μητέρα του, με την οποία έχουν περάσει δύσκολες καταστάσεις.

Πού οφείλει την εξωτική ομορφιά του

Το 20χρονο μοντέλο οφείλει την εμφάνισή του στην καταγωγή του από τη Ρωσία από την πλευρά της μαμάς του και τη Γουινέα από την πλευρά του πατέρα του.

gntm

Ζει στην Ελλάδα από οκτώ ετών και αντικατέστησε το πραγματικό του όνομα (Ιμπραχίμ) με το Ηρακλής για να μην να πέφτει θύμα bullying.

gntm

Μιλώντας για τα δύσκολα χρόνια που πέρασε μέχρι να εγκατασταθεί στην Ελλάδα έχει πει:

"Ζούσαμε Γερμανία με τη μαμά μου. Αποφασίσαμε να φύγουμε. Μεταναστεύσαμε από χώρα σε χώρα, μέναμε σε φίλους, σε σπίτια όπου να ‘ναι. Γενικά όλη αυτή η φάση της μετανάστευσης είναι πολύ έντονη για μένα, μου έμαθε πολλά πράγματα".

Ο χωρισμός με την κοπέλα του

Στην ίδια συνέντευξη, ο Ηρακλής μίλησε για τον χωρισμό του από την κοπέλα του Αγγελική και τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

"Δεν με επηρέασε η δημοσιότητα του GNTM καθόλου στο προσωπικό κομμάτι. Απλά, όλη αυτή τη φάση με την Αγγελική, την έζησα φουλ, είναι ένα πολύ μεγάλο μέρος της ζωής μου και την ευχαριστώ γι’ αυτό.

Με άλλαξε το παιχνίδι, ήταν τόσο έντονη εμπειρία που άλλαξε το πώς νιώθω. Δεν ξέρω, δεν είμαι ίδιος απέναντί της και δεν ήθελα να την κοροϊδεύω σε αυτό το κομμάτι. Ήθελα να είμαι ξεκάθαρος ώστε να είμαστε και οι δύο κομπλέ σε αυτό".

Thetoc.gr




00 inkefalonia general ad 300X250