Τι βρίσκουν οι άντρες sexy σε μια γυναίκα; Ένας άνδρας αποκαλύπτει!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2017 20:30

Τι βρίσκουν οι άντρες sexy σε μια γυναίκα; Ένας άνδρας αποκαλύπτει!

«Οι γυναίκες είναι όντα πανέμορφα», γράφει ο Bobby Box στο Popsugar.com και δεν θα μπορούσαμε να διαφωνήσουμε μαζί του. «Ό,τι κάνετε μάς αρέσει» , συνεχίζει «αλλά υπάρχουν ορισμένα πράγματα, τα οποία είναι απόλυτα sexy», συμπληρώνει.


Ας δούμε, λοιπόν, ποια είναι αυτά:

  1. Όταν είστε παθιασμένες με κάτι: Δουλειά, χόμπι. Ό,τι και αν είναι αυτό αποδεικνύει στον άλλο ότι είστε ρομαντική και θέλετε κάτι παραπάνω για τον εαυτό σας!
  2. Όταν είστε αποφασιστικές: Κάποιος που μπορεί να πάρει αποφάσεις δείχνει δυναμισμό και αυτοπεποίθηση.
  3. Όταν τα πάτε καλά με τους φίλους μας: Κανείς δε θέλει δίπλα του μια συντροφιά αντικοινωνική. Γιατί να πας σε ένα πάρτυ και σε 10 λεπτά να θες να φύγεις ξανά;
  4. Όταν μας κάνετε να νιώθουμε χρήσιμοι: Ακόμα και με τον πιο μικρό τρόπο. Είπαμε να είστε δυναμικές, αλλά αν δεν μπορείτε να ανοίξετε ένα βάζο με χαρά θα το κάνουμε εμείς!

    sexy2

  5. Όταν εκτιμάτε αυτά που κάνουμε: Πείτε μας ένα ευχαριστώ κάπου κάπου. Καμιά φορά χρειάζεται, ακόμα και αν δε το δείχνουμε.
  6. Όταν κάνετε κάτι χωρίς να σας αρέσει, επειδή αρέσει σε μας: Έτσι δείχνετε πόσο πολύ νοιάζεστε για μας, Φυσικά, πρέπει να περιμένετε το ίδιο και από τον άλλο!
  7. Όταν φοράτε τα ρούχα μας: Μπορεί να παραπονιόμαστε, αλλά είναι πολύ όμορφο να σας βλέπουμε με τα τεράστια φούτερ ή πουκάμισά μας.
  8. Όταν παίρνετε πρωτοβουλίες: Και στον ερωτικό τομέα!
  9. Όταν τα πάτε καλά με την οικογένειά μας: Μπορεί να μην πολύ ταιριάζετε, αλλά η προσπάθεια που κάνετε μάς δείχνει ότι μας αγαπάτε και νοιάζεστε για μας!

    sexy1

  10. Όταν φοράτε κραγιόν: Δεν ξέρω γιατί, αλλά αφήνει κάτι πολύ γυναικείο. Ειδικότερα, όταν πρόκειται για μια επίσημη βραδιά!



ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250