Τα λαμπερά ονόματα που μένουν εκτός Βουλής

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 08 Μαΐου 2012 19:19

Τα λαμπερά ονόματα που μένουν εκτός Βουλής

Αν και θεωρούνταν «σίγουροι» δεν... πήραν τελικά το δαχτυλίδι. «Παρέλαση» λαμπερών ονομάτων είχαν κι αυτή τη χρονιά τα ψηφοδέλτια των πολιτικών κομμάτων όμως οι... δυνάμεις της Τέχνης, αν και πάρα πολλές στις υποψηφιότητες, κατέλαβαν λιγοστές θέσεις στο Κοινοβούλιο.

Σε κάποιες περιπτώσεις βέβαια τα ονόματα που έμειναν εκτός Βουλής ήταν έκπληξη καθώς στις προηγούμενες εκλογές είχαν συγκεντρώσει τους σταυρούς που έπρεπε, όμως, φέτος ήταν η δυσκολότερη εκλογική μεταπολιτευτική αναμέτρηση και τα λάθη που γίνονταν από τα πιο ηχηρά ονόματα της πολιτικής, τιμωρήθηκαν από τους ψηφοφόρους.

Ποιοι έμειναν εκτός Βουλής

Αν και θεωρούνταν «σίγουροι» Κώστας Καζάκος και Γιάννης Βούρος, δεν... πήραν τελικά το δαχτυλίδι. Η αποτυχία του Κώστα Καζάκου μάλιστα αποτέλεσε έκπληξη καθώς και στις δύο προηγούμενες κοινοβουλευτικές περιόδους διετέλεσε βουλευτής Επικρατείας. Ίδια κατάληξη είχαν και οι υποψηφιότητες της Βάνας Μπάρμπα με το ΛΑ.Ο.Σ, της Άτζελας Γκερέκου με το ΠΑΣΟΚ, του Ρένου Χαραλαμπίδη με τη ΝΔ, του Γιάννη Μπέζου με τη Δημοκρατική Αριστερά και του Γιάννη Παπαμιχαήλ με το ΛΑ.Ο.Σ.

Πηγή: 24h.gr

GKEREKOU4

kazakos

VOUROS2

giannispapami

MPARMPAVANA2