Τι αναζήτησαν οι χρήστες του Pornhub το 2023 !

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2023 21:46

Τι αναζήτησαν οι χρήστες του Pornhub το 2023 !

Σύμφωνα με την ετήσια έκθεση της γνωστής ιστοσελίδας ενηλίκων, η τρίτη ηλικία, τα μεγάλα μεγέθη και η τεχνητή νοημοσύνη θεωρούνται πολύ ελκυστικά.

 Το Pornhub  δημοσίευσε την παγκόσμια ετήσια έκθεσή του, αποκαλύπτοντας τα φετίχ με τις περισσότερες αναζητήσεις για το 2023. Σύμφωνα με την έκθεση, τη χρονιά που μας πέρασε, οι χρήστες έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το "ώριμο" περιεχόμενο, με αναζητήσεις όπως "sexy granny", "MILF", "DILF" και "cougar" να βρίσκονται στις πρώτες θέσεις.

Το ιστότοπος δεν μπόρεσε να εξηγήσει τη φαινομενικά τυχαία αύξηση της δημοτικότητας του πορνογραφικού περιεχομένου ηλικιωμένων, αλλά η άνοδος σε άλλες αναζητήσεις φαινόταν να σχετίζεται περισσότερο με την κουλτούρα γενικότερα.

Η ιστοσελίδα ενηλίκων ανέλυσε τα δεδομένα από δισεκατομμύρια επισκέψεις για να δει ποιο περιεχόμενο κυριαρχούσε τα γούστα της χρονιάς, αποκαλύπτοντας ότι, παρά την υποτιθέμενη εμμονή του πλανήτη με τη νιότη, η κορυφαία κατηγορία ήταν η λεγόμενη «χρυσή ηλικία». Μετά το πορνό ηλικιωμένων, η δεύτερη πιο δημοφιλής κατηγορία ήταν το «Super Size».

Συνολικά, το 2023 ήταν μια χρονιά ακμής για την τεχνητή νοημοσύνη, και τα αποτελέσματα του Pornhub δείχνουν ότι αυτή η ανάπτυξη επεκτείνεται ακόμη και στον κλάδο της πορνογραφίας, με τις αναζητήσεις για πορνό με "ανδροειδή" να καταγράφουν σημαντική δημοφιλία. Η κατηγορία "Sex Machines" βρέθηκε στην τρίτη θέση, ενώ οι αναζητήσεις με τον όρο "robot" αυξήθηκαν κατά 304% σε σχέση με το προηγούμενο έτος.

Η τέταρτη πιο δημοφιλής κατηγορία ήταν οι "επαγγελματικές στολές", αποδεικνύοντας τον αναζωπυρωμένο ενδιαφέρον των ανθρώπων για στολές στρατιωτικών, αστυνομικών και άλλων φορέων τάξης που αποπνέουν δύναμη και έλεγχο. Φέτος, τέτοιες αναζητήσεις φαίνεται να αυξήθηκαν κατά 332%.

Η πέμπτη πιο δημοφιλής κατηγορία ήταν η "Σεξουαλική θεραπεία", με αναζητήσεις όπως "θεραπεία μασάζ", "θεραπευτικό σεξ" και "θεραπεία ποδιών". Συνολικά, οι αναζητήσεις με τη λέξη "θεραπεία" σημείωσαν αύξηση 344% παγκοσμίως φέτος, σε σύγκριση με το 2022.

pornhub




00 inkefalonia general ad 300X250