Nick Cannon: Γυμνή φωτογραφία με την έγκυο γυναίκα του στην μπανιέρα μετά την τραγωδία που έζησαν

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 04 Νοεμβρίου 2022 13:40

Nick Cannon: Γυμνή φωτογραφία με την έγκυο γυναίκα του στην μπανιέρα μετά την τραγωδία που έζησαν

Περιμένουν το 2ο παιδί τους μετά το θάνατο του μικρού Zen από καρκίνο του εγκεφάλου - Δείτε την υπέροχη φωτογραφία

Πρόσφατα ο Nick Cannon έζησε μια μεγάλη τραγωδία με τη σύντροφό του, Alyssa Scott: Έχασαν τον μόλις πέντε μηνών γιο τους, Zen, από καρκίνο του εγκεφάλου.

Δε θα μπορούσαν λοιπόν παρά να υποδεχτούν σαν «θαύμα», όπως σχολίασε η Alyssa, την είδηση της δεύτερης εγκυμοσύνης της, την οποία μάλιστα γιόρτασαν με μια σειρά από φωτογραφίες στο Instagram.

Το ζευγάρι πόζαρε στο φακό του φωτογράφου μέσα στην μπανιέρα του σπιτιού του, με τον παρουσιαστή, κωμικό και τραγουδιστή σε μια λήψη να αγγίζει τη φουσκωμένη κοιλιά του μοντέλου, κοιτώντας τη σύντροφό του με αγάπη, και σε μια άλλη να τη φιλάει.

Είναι το εντέκατο παιδί που περιμένει ο Cannon και το τρίτο παιδί της Scott, η οποία έχει και μια κόρη από προηγούμενη σχέση της, την 4χρονη Zeela.

Μιλώντας για τη διάγνωση του Zen με καρκίνο, ο Cannon είπε ότι οι γιατροί εντόπισαν υγρό στο εσωτερικό του εγκεφάλου του μωρού, λίγο μετά τη γέννα, και έναν κακοήθη όγκο, που έπρεπε να εγχειριστεί. Παρ’ όλα αυτά, η υγεία του επιδεινώθηκε.

«Τότε είχαμε ακόμα ελπίδα και πίστη», θα θυμόταν αργότερα ο Cannon σε μια τηλεοπτική εμφάνισή του. «Συνεχίσαμε τη ζωή μας, ο γιος μας έπαιζε με τους αδερφούς και τις αδερφές του, αγκαλιάσαμε κάθε στιγμή μαζί του».

Δείτε τις φωτογραφίες του Nick Cannon και της Alyssa Scott:

{https://www.instagram.com/p/CkghYZWpadP/?utm_source=ig_web_copy_link}




00 inkefalonia general ad 300X250