7 ανδρικά πουκάμισα θα πρέπει να υπάρχουν σε κάθε ντουλάπα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 02 Νοεμβρίου 2022 11:45

7 ανδρικά πουκάμισα θα πρέπει να υπάρχουν σε κάθε ντουλάπα

Ετοιμάζεστε για ένα σημαντικό meeting στη δουλειά, ή μια έξοδο με τους φίλους σας και δεν ξέρετε τι να φορέσετε.  Κι όμως, τα ανδρικά πουκάμισα σας δίνουν άμεσα την απάντηση. Μάλιστα, έχουν πολύ μεγαλύτερη δυναμική από όσο πιστεύετε. Δημιουργούν αμέσως μια θετική πρώτη εντύπωση, ενώ ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση στα ύψη. 

Ποια είναι όμως τα πουκάμισα αυτά που κάθε άνδρας θα πρέπει να έχει στη συλλογή του; Οι ειδικοί του Must μας δίνουν την απάντηση και μας εξηγούν ποια είδη πουκαμίσου πρέπει να υπάρχουν σε κάθε γκαρνταρόμπα, που θα μας σώσουν από πολύωρο ψάξιμο σχετικά με το τι να φορέσουμε για κάθε περίσταση.

Oxford πουκάμισο

oxford poukamiso

Σχεδιάστηκαν για πρώτη φορά το 1896, κι έκτοτε αποτελούν μια κλασική επιλογή. Με βασικά χαρακτηριστικά τους το πιο χοντρό ύφασμα και το κολάρο με τα κουμπιά, αυτό το πουκάμισο δίνει μια πιο ιδιαίτερη πινελιά σε ένα επίσημο ένδυμα. Είναι ιδανικό για πολλές περιστάσεις, είτε για έναν γάμο, αλλά και για το γραφείο. Προτιμήστε τις ανοιχτόχρωμες επιλογές για μια επαγγελματική περίσταση, ενώ αφήστε τις σκουρόχρωμες για τα casual events.

Overshirt

overshirt

Για τις πιο ενδιάμεσες περιόδους, όπου οι θερμοκρασίες είναι αρκετά κρύες για ένα T-shirt, αλλά πολύ θερμές για μπουφάν, τοovershirt πουκάμισο έρχεται να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο σε ένα σύνολο. Συνήθως φοριέται πάνω από κάποια μπλούζα, είτε ανοιχτό, είτε κλειστό. Η ομορφιά βρίσκεται στην απλότητα του. Οι μπλε και οι γκρι αποχρώσεις είναι ιδανικές για τις βραδινές εξόδους, ενώ οι ουδέτερες αποχρώσεις είναι περισσότερο ιδανικές για τις δραστηριότητες μέσα στη μέρα.

Office shirt

Γυρίστε τα μανίκια και ξεκινήστε τη δουλειά. Το office shirt είναι το ιδανικό κομμάτι για ιδιαίτερες εμφανίσεις στο γραφείο. Σκεφτείτε το business casual στυλ. Χρώματα όπως το λευκό και το γαλάζιο χαρίζουν ιδιαίτερη κομψότητα. Επιλέξτε κλασική γραμμή όπως τα Oxford πουκάμισα, ή τα διακριτικά σχέδια για μια εμφάνιση που θα τραβήξει τα βλέμματα.

Jean πουκάμισο

jean poukamiso

Τοjean πουκάμισο αποτελεί το κομμάτι που μπορεί να “δέσει” ένα outfit. Είτε για μια casual, είτε για μια smart casual εμφάνιση, δημιουργεί μια αίσθηση άνεσης και χαλαρότητας. Για μια ιδιαίτερη εμφάνιση, συνδυάστε το με ένα ανοιχτόχρωμο t-shirt κάτω από το πουκάμισο και ένα σκουρόχρωμο παντελόνι. Μάλιστα, αποτελεί μια διαχρονική και στυλάτη επιλογή για να νιώθετε άνετα, χωρίς να χάνετε καθόλου το στυλ σας.

Κοντομάνικο πουκάμισο

kontomaniko poukamiso

Το κοντομάνικο πουκάμισο αποτελεί μια στυλάτη επιλογή για μια χαλαρή ημέρα στην εξοχή, την παραλία ή τον πρωινό ή μεσημεριανό καφέ. Καθώς οι επιλογές σε μοτίβα και σχέδια είναι απεριόριστες, μπορείτε να το συνδυάσετε όπως ακριβώς επιθυμείτε.

Καρό πουκάμισο

karo poukamiso1

Ένα από τα πιο διαχρονικά και ιδιαίτερα μοτίβα είναι το καρό. Τα καρό πουκάμισα, σε μια μεγάλη ποικιλία υφασμάτων, είναι κατάλληλα για κάθε περίσταση και στιγμή της ημέρας. Τα πουκάμισα με το μικρό και λεπτό καρό σχέδιο χαρίζουν κομψότητα, ιδανική για τις ώρες γραφείου ή για κάποια βραδινή εμφάνιση, ιδιαίτερα αν συνδυαστούν με παντελόνι chinos. Στον αντίποδα, το μεγάλο καρό και το πιο μάλλινο ύφασμα, είναι στοιχείο μιας casual και πιο grunge εμφάνισης. Συνδυάστε το με μαύρο τζιν, μποτάκια ή sneakers.

Λινό πουκάμισο

lino poukamiso

Το λινό πουκάμισο είναι η καλύτερη επιλογή για τις μέρες που νιώθετε ότι βράζετε. Κατασκευασμένο από υλικό που αναπνέει, συνήθως επιλέγεται για τις casual και smart casual περιστάσεις. Προτιμήστε τις ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις, όπως το λευκό ή το μπλε. Θα σας δροσίσουν αμέσως. Είτε με λινό παντελόνι ή jeans, θα κερδίσετε σίγουρα τις εντυπώσεις.

Επισκεφθείτε το Must και βρείτε μια μεγάλη συλλογή σε ανδρικά πουκάμισα για κάθε στιγμή της ημέρας σε εξαιρετικές τιμές και εκπτώσεις που ανανεώνονται όλο το χρόνο, σε όλα τα μεγάλα brands!




00 inkefalonia general ad 300X250