Δείτε το πολυτελές σπίτι που πουλάει η Rihanna για 7,8 εκατ. δολάρια

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου 2021 21:40

Δείτε το πολυτελές σπίτι που πουλάει η Rihanna για 7,8 εκατ. δολάρια

Eκτός από σπουδαία τραγουδίστρια και επιχειρηματίας, η Rihanna είναι και περήφανη ιδιοκτήτρια πέντε πολυτελών ακινήτων αξίας πολλών εκατομμυρίων δολαρίων μόνο στο Λος Άντζελες. Ένα από αυτά είναι μια κατοικία στους λόφους του Χόλιγουντ, την οποία αγόρασε το 2017 για 6,8 εκατ. δολάρια.

Πρόκειται για μια κατοικία που διατέθηκε προς πώληση στα τέλη του 2018, με την ζητούμενη τιμή να ανέρχεται στα 7,5 εκατομμύρια δολάρια, η οποία στην συνέχεια βγήκε εκτός αγοράς και ήταν διαθέσιμη για ενοικίαση προς 35.000 δολάρια/μήνα. Τώρα, και έχοντας ήδη πολλά ακίνητα στην περιοχή, η τραγουδίστρια αποφάσισε να ξαναβάλει το ακίνητο προς πώληση για 7,8 εκατ. δολάρια.

Redfin

Το σπίτι εκτείνεται σε 660 τετραγωνικά μέτρα και περιλαμβάνει έξι υπνοδωμάτια, οκτώ πλήρη και δύο μισά μπάνια και μια ανεξάρτητη σουίτα επισκεπτών. Διαθέτει ατσάλινα κουφώματα, δάπεδα από ξύλο και πέτρα, και μίνιμαλ διακόσμηση.

Redfin

Στο εσωτερικό υπάρχουν αρκετοί χώροι καθιστικού, επίσημη τραπεζαρία, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με τραπεζαρία, δωμάτιο με μπιλιάρδο, κινηματογράφος και ένα ανεξάρτητο γκαράζ, στο οποίο υπάρχει η σουίτα των επισκεπτών και γυμναστήριο.

Redfin

Να σημειώσουμε ότι η εννιά φορές νικήτρια του βραβείου Grammy, νοίκιαζε μια κατοικία του 1930 στην περιοχή Coldwater Canyon του Μπέβερλι Χιλς για 80.000 δολάρια/μήνα, την οποία είχε αποκτήσει για 13,8 εκατ. δολάρια, ενώ τον Μάρτιο αγόρασε το σπίτι ακριβώς δίπλα έναντι 10 εκατ. δολαρίων. Διαθέτει επίσης μια εξοχική κατοικία στα Μπαρμπάντος, ένα διαμέρισμα κατά μήκος του διάσημου δρόμου Wilshire Corridor στο Λος Άντζελες, και ένα ρετιρέ 5,5 εκατομμυρίων δολαρίων στον πολυπόθητο ουρανοξύστη Century City.

Redfin

Redfin

Redfin

Redfin

Redfin

Redfin

Redfin

Redfin

Redfin

Redfin

perpetual.gr




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250