Ιθάκη: Για πρώτη φορά στην ιστορία υπήρχε συνεχόμενη υδροδοτηση 24 ώρες όλο το 24ωρο

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 06 Σεπτεμβρίου 2021 13:54

Ιθάκη: Για πρώτη φορά στην ιστορία υπήρχε συνεχόμενη υδροδοτηση 24 ώρες όλο το 24ωρο

Giannis Trellis

ΙΘΑΚΗ-ΥΔΡΕΥΣΗ 2021

ΒΗΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ

Για πρώτη φορά στην ιστορία της Ιθάκης όπου υπάρχει δίκτυο Ύδρευσης,Βαθυ-Περαχωρι,Σταύρος, Πλατρειθιας Φρικες και Κιόνι υπήρχε συνεχόμενη υδροδοτηση 24 ώρες όλο το 24ωρο παρά τον παρατεταμένο καύσωνα 40 ημερών κ τον τεράστιο όγκο επισκεπτών στο νησί μας.

Με την ευκαιρία αυτής της ανάρτησης θέλω να ευχαριστήσω τον Υπουργό Ναυτιλίας κ.Πλακιωτακη Ιωαννη,τον Γενικό Γραμματέα κ. Μανώλης Κουτουλάκης κ την πρώην Γενική Γραμματεα Χριστιάνα Καλογήρου για την διεκπεραίωση όλων των αιτημάτων της Υπηρεσίας Υδρευσης του Δήμου Ιθάκης,τον Αντιπεριφερειάρχη Stavros Travlos για την οικονομική βοήθεια στην αντικατάσταση των αγωγων που χρειάστηκε.

Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμαρχο των έργων,στον αρχηγό κ ακουραστο Διονύση Στανιτσα Stanitsas Dionisis που δεν είπε όχι σε κανένα αίτημα της Υπηρεσίας Υδρευσης καθώς και σε όλη την Δημοτική Αρχή,Πρόεδρο Δ.Σ.,Αντιδημάρχους κ Δημοτικούς Συμβούλους που με την προσπάθεια όλων ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλους τους ιδιώτες υδραυλικούς,ηλεκτρολόγους κ ιδιοκτήτες μηχανημάτων έργων που οπότε χρειάστηκε δώσανε την βοήθεια τους πολλές φορές δωρεάν καθώς επίσης κ τους Προέδρους των κοινοτήτων που ήταν συνεχώς δίπλα μου.

Το μεγαλύτερο όμως ευχαριστώ ανήκει στους έξι (06) ακούραστους υπαλλήλους της Υπηρεσίας Υδρευσης που δεν είχαν ωράριο,δεν παραπονέθηκαν ποτέ κ χωρίς αυτούς δεν θα ήταν δυνατή η επίτευξη της 24ωρης συνεχόμενης υδροδότησης.

Επόμενα άμεσα εργα της Υπηρεσίας Υδρευσης είναι η αναβάθμιση της μοναδας Κιονιου στα 200 κυβικά την ημέρα,η υδροδότηση της περιοχής Μπρουζι κ η αντικατάσταση όλων των αγωγών στις σκάλες στο Βαθύ.

Συνεχίζουμε ώστε οι πολίτες κ οι επισκέπτες της Ιθάκης να έχουν τις υπηρεσίες που τους αξίζουν.

Ο Αντιδήμαρχος Ύδρευσης

ΤΡΕΛΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ