Διοικητής ΓΝ Κεφαλονιάς: «Με τον ίδιο αριθμό νοσηλευτών θα λειτουργεί από αύριο η μονάδα Τεχνητού Νεφρού του Νοσοκομείου»

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 31 Αυγούστου 2021 18:02

Διοικητής ΓΝ Κεφαλονιάς: «Με τον ίδιο αριθμό νοσηλευτών θα λειτουργεί από αύριο η μονάδα Τεχνητού Νεφρού του Νοσοκομείου»

Εξαιτίας της κατάστασης που τείνει να διαμορφωθεί στον κλάδο της Υγείας και ειδικότερα στο τμήμα Τεχνητού Νεφρού, επικοινωνήσαμε με τον διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλονιάς κ. Δημήτρη Μαρτίνη, ώστε να μας δώσει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την λειτουργία του τμήματος από αύριο 1η Σεπτεμβρίου, όταν και θα μπουν σε αναστολή οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί.

Όπως τόνισε: «Τα πράγματα είναι καλύτερα, απ’ ο,τι ήταν τις προηγούμενες ημέρες και μπορώ να σας πω ότι ο αριθμός των νοσηλευτών στο τμήμα Τεχνητού Νεφρού, θα είναι αύριο ο ίδιος με αυτόν που ήταν τις προηγούμενες ημέρες. Προσπαθούμε να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλονιάς».

Αναφορικά με το ποσοστό των ανεμβολίαστων υγειονομικών στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς, ο κ. Μαρτίνης τόνισε πως "αυτή την στιγμή το ποσοστό των ανεμβολίαστων υγειονομικών στο Νοσοκομείο μας, είναι γύρω στο 10 με 12%, ποσοστό αναμφίβολα χαμηλότερο απ’ ο,τι ήταν πριν από 15 με 20 μέρες».

Γιώργος Χαλαβαζής