O σύνδεσμος Υδραυλικών υποστηρίζει τον αγώνα των φοιτητών του ΤΕΙ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 07 Φεβρουαρίου 2013 10:25

O σύνδεσμος Υδραυλικών υποστηρίζει τον αγώνα των φοιτητών του ΤΕΙ

Το Δ.Σ. του συνδέσμου Υδραυλικών συνεδρίασε εκτάκτως τις 4/2/2013 και ομόφωνα αποφάσισε την υποστήριξη του αγώνα των φοιτητών – εκπαιδευτικών – προσωπικού του Α.Τ.Ε.Ι. Ιονίων Νήσων στο δίκαιο αίτημα τους για την διατήρηση των σχολών στο Αργοστόλι, για την κατοχύρωση του αντικειμένου σπουδών τους, για την ανάπτυξη ανωτέρου επιπέδου μόρφωσης.

Επίσης είμαστε ενάντια στην απαξίωση του εκπαιδευτικού προσωπικού και στην απαξίωση των εργαζομένων του Α.Τ.Ε.Ι. Ιονίων Νήσων. Είμαστε μάρτυρες και συμπαραστάτες στην απαξίωση και στον αγώνα που δίνουν οι εργαζόμενοι της Μετάβασης, της Κοργιαλενείου, του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι», των ναυτεργατών και όλων των αγωνιζόμενων εργαζομένων.

Καταγγέλλουμε τους τέως και νυν κυβερνόντες που απαξιώνουν και καταστρέφουν κομμάτι της κοινωνίας μας με μοναδικό σκοπό να εξυπηρετήσουν συμφέροντα των ολίγων. Ως επαγγελματίες γνωρίζουμε ότι η δική σας απαξίωση θα δουλέψει ως ντόμινο στην τοπική κοινωνία και επιμένουμε να είμαστε συμπαραστάτες στον αγώνα σας και όχι ΘΕΑΤΕΣ ή ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΕΣ.

Το Δ.Σ.


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250