Ρίφι: Καθαρίστηκε ο χώρος της οικίας του Ζωγράφου, Παναγή Γαβριελάτου (εικόνες)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 30 Μαΐου 2021 10:00

Ρίφι: Καθαρίστηκε ο χώρος της οικίας του Ζωγράφου, Παναγή Γαβριελάτου (εικόνες)

Κοινότητα Ριφιου

Αγαπητοί συγχωριανοι, σήμερα έγινε, για δεύτερη φορά, καθαρισμός του περιβάλλοντα χώρου της οικίας του Ζωγράφου Παναγή Γαβριελάτου. Μετά από ενέργειες της κοινότητας και την ανταπόκριση του Δήμου Ληξουρίου, μέσω του αντιδημαρχου Χρήστου Βολτερα, καθώς και την παρουσία εκπροσώπου του Γηροκομείου Ληξουρίου, προχωρήσαμε στη υλοποίηση της επέμβασης, προκειμένου να είναι ο χώρος καθαρός και ασφαλής. Να επισημάνουμε ότι, μετά την πρώτη επέμβαση καθαρισμού, περιορίστηκε αμεσα, χαρην αυτής, μικρή εστία φωτιάς, που προκλήθηκε από βαρελότα, το βράδυ του Μ. Σαββάτου. Ευχαριστούμε όλους τους παραπάνω εμπλεκομενους.

Ταυτόχρονα καθαρίζονται και άλλα σημεία , προκειμένου σιγά σιγά να ολοκληρωθεί για άλλη μια φορά ο ευπρεπισμος του χωριού μας.

Επίσης, από την πλευρά του εκκλησιαστικου συμβουλίου, επισκευαστηκε ο θρόνος του Δεσπότη, λόγω καταστροφής του από το χρόνο, και ευπρεπιστηκε προκειμένου να είναι έτοιμος να δεχτεί με ασφάλεια τη παρουσία του Μητροπολίτη.

Η κοινότητα έχει μεριμνήσει, για όλο το προηγούμενο διάστημα, για τη διατήρηση της καθαριότητας, γύρω από το χώρο των κάδων απορριμμάτων, μαζί με τη συνδρομή του Δήμου.

Παρόλα αυτά, σήμερα ενώ ήρθαν να πάρουν σοβαρή ποσότητα σκουπιδιών από σπίτι στο χωριό μας, εμφανίστηκαν μετά από αυτή την ενέργεια, πεταμένα τσουβάλια έξω από κάδους. Αυτό είναι προκλητικό και προς το πρόσωπο του προέδρου και προς το προσωπο του αντιδημαρχου καθαριότητας, αλλά κυρίως δείχνει ανθρώπους, που δε θέλουν να βλέπουν το χωριό τους καθαρό. Όλες αυτές οι ενεργειες, που γίνονται για να αμαυρώνουν τις προσπάθειες της κοινοτητας, πέφτουν στο κενό πεισμωνοντας μας ακόμη περισσότερο.

Ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί, για το καλό της κοινότητας, να τις εξαλειψουμε.


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250