Ρίφι: Συνεχίζονται οι εργασίες καθαρισμού (εικόνες)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 26 Απριλίου 2021 08:56

Ρίφι: Συνεχίζονται οι εργασίες καθαρισμού (εικόνες)

Αγαπητοί συγχωριανοι, εχθές και σήμερα λόγω των ημερών έγιναν εργασίες καθαρισμού, τόσο στον εσωτερικό χώρο του νεκροταφείου, όσο και στο παλιό δρόμο αυτού. Εκκαθαριστηκε και το εκκλησάκι του κοιμητηριου(δεν είναι η πρώτη φορά που καθαρίζονται, αλλά απαιτείται ένα φρεσκάρισμα, λόγω των εορτασμών του Πάσχα). Σίγουρα είναι νωρίς ακόμη, αλλά θα υπάρξει και άλλος καθαρισμός μέχρι τις αρχές του καλοκαιριού. Ο εσωτερικός χώρος της εκκλησίας καθαριστηκε, αντικατασταθηκαν σχεδόν όλες οι λάμπες, που ήταν καμένες και φτιάχτηκε ο επιτάφιος με καινούργιο φωτισμό.

Οι επίτροποι ετοίμασαν την εκκλησία, ώστε να υποδεχθεί, με τα απαραίτητα μέτρα υγείας, τους πιστούς για τους εορτασμούς της εβδομάδας των Παθών. Τα υπόλοιπα περί καθαρισμού του χωριού θα τα πουμε σε επόμενη ανάρτησή μας, για να έχετε κάποια άποψη για τα δρώμενα εδώ, αφού λόγω των καταστάσεων, δε θα μπορέσουμε να βρεθούμε τις ημέρες του Πάσχα, όπως έχουμε συνηθίσει τόσα χρόνια.

Ας κάνουμε λίγο υπομονή να περάσει αυτό το κακό και προς το παρόν θα ενημερώνεστε για το χωριό μας μέσω της σελίδας της κοινότητάς μας.


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250