Καντάδες και δώρο… έκπληξη στην πίτα του τουρισμού

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2013 10:15

Καντάδες και δώρο… έκπληξη στην πίτα του τουρισμού

Τον τουρισμό με τον πολιτισμό ήθελε όπως τόνισε να «δέσει» ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Ευάγγελος Κεκάτος στην κοπή της πίτας Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης & Προβολής του Δήμου Κεφαλλονιάς που κόπηκε στο Κτίριο Υποδοχής Κρουαζιερόπλοιων στο Μαϊστράτο και τα κατάφερε. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής Έτσι λοιπόν «έντυσε» την κοπή με τις καντάδες από την χορωδία Λειβαθούς, υπό την διεύθυνση του Βασίλη Καλογηρά. Από εκεί και πέρα το δώρο σε όποιον έβρισκε το φλουρί και προήλθε από τον πράκτορα Μανώλη Ζαμπέλη, θα το μάθουμε σε μερικές μέρες, καθώς ο φάκελος που παρέλαβε ο τυχερός (στην περίπτωσή μας ο Νίκος Σκλαβούνος), θα πρέπει - για να ισχύει το δώρο - να ανοιχτεί σε 10 μέρες!


«Άλλα κόλπα» λοιπόν σε μία εκδήλωση που συγκέντρωσε πλήθος κόσμου και πολλές από τις «κεφαλές» του τουρισμού στο νησί.

Παρόντες, λοιπόν, ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης, ο αντιδήμαρχος Σπύρος Σολωμός οι δημοτικοί σύμβουλοι Διονύσης Κοκόσης, Θεοτόκης Καβαλλιεράτος και Παναγής Ρασσιάς ( ο οποίος είχε και θερμό εναγκαλισμό με τον δήμαρχο κατά την άφιξή του), ο Λιμενάρχης Γιώργος Καλιτσουνάκης, η Ειρήνη Στεφάτου, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Τουριστικών Επιχειρήσεων Παλικής Γεράσιμος Στρίντζης, ο Σπύρος Γαλιατσάτος και ο Γεράσιμος Τιμοθεάτος από την Ένωση Ξενοδόχων, το επιτελείο που έδωσε τον καλύτερό του εαυτό στην υποδοχή των τουριστών με προεξέχον τον Μιχάλη Πεβεράτο, οι Εθελοντές Σαμαρείτες και εκπρόσωποι των Beach Baddies που συχνά πυκνά καλλωπίζουν τους κήπους του

χώρου υποδοχής δείχνοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για τον τουρισμό.
Την κοπή της πίτας έκανε ο αρχιμανδρίτης π. Σπυρίδωνας Πετεινάτος, ο οποίος με λόγια «καρδιάς» έδωσε την ευχή του για τον τουρισμό στο νησί μας.

https://www.youtube.com/watch?v=eg3w6MK3TMM

{phocagallery view=category|categoryid=400|limitstart=0|limitcount=0}




00 inkefalonia general ad 300X250