Έκοψε την πίτα του ο Σύνδεσμος Τουριστικών Επιχειρήσεων Παλικής (ΣΤΕΠ)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2013 17:07

Έκοψε την πίτα του ο Σύνδεσμος Τουριστικών Επιχειρήσεων Παλικής (ΣΤΕΠ)

Παρουσία του Δημάρχου Κεφαλονιάς Αλέξανδρου Παρίση έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Σύνδεσμος Τουριστικών Επιχειρήσεων Παλικής. Στην εκδήλωση παρόντες ήταν ο αντιδήμαρχος Παλικής Ευάγγελος Θεοφιλάτος, ο αντιδήμαρχος τουρισμού Ευάγγελος Κεκάτος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ελπίδα Κατσαίτη, Βασίλης Ρουχωτάς, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ληξουρίου Νίκος Αραβαντινός, και ο πρόεδρος του Μαντζαβινάτειου νοσοκομείου Διονύσης Μαρκάτος. Ρεπορτάζ: Μάκης Μοσχόπουλος - Μαρία Μουρελάτου

Στην ομιλία τους ο πρόεδρος του Συνδέσμου Γεράσιμος Στρίντζης, η αντιπρόεδρος Κατερίνα Ατσάρου και το μέλος του ΔΣ Νέστωρας Γιουλάτος μίλησαν για τον ΣΤΕΠ και τους σκοπούς του, επίσης αναφέρθηκαν στα προβλήματα και τις ελλείψεις της Παλικής και τι παρεμβάσεις θα μπορούσαν να γίνουν ώστε να είναι αισθητικά καλύτερη, για να μπορέσει να είναι ανταγωνιστική στη νέα τουριστική σεζόν.

Ο κ. Παρίσης δήλωσε ότι θα κάνει ότι μπορεί για την Παλική, και ανακοινώσε ότι η κ. Ελπίδα Κατσαίτη θα είναι η νέα πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου.

Ο κ. Ευάγγελος Κεκάτος, τόνισε: «συγχαίρω τον ΣΤΕΠ, τον υπηρετούμε με μεγάλη διάθεση και εύχομαι η κάθε περιοχή της Κεφαλονιάς να κάνει τον δικό της ΣΤΕΠ».

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του συνδέσμου έκοψε την πίτα, το φλουρί έτυχε στην μικρή Παρασκευή με την ευχή να είναι πάντα τυχερή στη ζωή της.

{phocagallery view=category|categoryid=399|limitstart=0|limitcount=0}




00 inkefalonia general ad 300X250