Κέφι και ζωντάνια στην κοπή της πίτας των ΚΑΠΗ

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2013 01:08

Κέφι και ζωντάνια στην κοπή της πίτας των ΚΑΠΗ

Μέσα σε μία ατμόσφαιρα γεμάτη θέρμη, κέφι και χορό, τα ΚΑΠΗ από όλα τα μέρη της Κεφαλονιάς, έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους στην αίθουσα εκδηλώσεων «Αθηνά». Η κ. Αννα Ζαπάντη υπεύθυνη για τα ΚΑΠΗ, ο κ. Διονύσης Κοκκόσης πρόεδρος του ΟΚΑΠ, ο Παναγής Βανδώρος, ευχήθηκαν υγεία και ευτυχία σε όλους. Κείμενο – Φωτογραφίες: Γιώργος Χαλαβαζής Στην εκδήλωση το παρών έδωσαν, η βουλευτής Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, οι αντιδήμαρχοι Ευάγγελος Κεκάτος και Αθηνά Αυγουστάτου, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νίκος Ανουσάκης, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Μάρκος Κοτσιλίνης, ο αντιπρόεδρος του δημοτικού Συμβουλίου Νίκος Σκλάβος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Σπύρος Σαμούρης, Διονύσης Αραβαντινός, Παναγής Ρασσιάς, παρόν ήταν και ο Παναγής Βλάχος, όπως επίσης και οι Εθελοντές Σαμαρείτες.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με όμορφα τραγούδια από την χορωδιακού του ΚΑΠΗ Αργοστολίου υπό την διεύθυνση του μαέστρου Βασίλη Καλογηρά.
Ακολούθησε η κοπή της πίτας από τον αρχιμανδρίτη π. Σπυρίδωνα Πετεινάτο, ο οποίος έδωσε και ευχές για αγάπη και υγεία.

Το κέφι απογείωσε ο εξαιρετικός στο είδος του Γιώργος Παυλάτος, ο οποίος κράτησε για αρκετές ώρες τον κόσμο στην... πίστα.

Και του χρόνου

{phocagallery view=category|categoryid=396|limitstart=0|limitcount=0}




00 inkefalonia general ad 300X250