Προετοιμάζεται το «Φωκάς» για να υποδεχθεί τους τροφίμους του Γηροκομείου

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2013 14:05

Προετοιμάζεται  το «Φωκάς» για να υποδεχθεί τους τροφίμους του Γηροκομείου

Πυρετωδώς προετοιμάζεται το Ξενοδοχείο «Φωκάς» στο Αργοστόλι για να δεχθεί αύριο του τροφίμους του Γηροκομείου.Ηδη, οι δουλειές που πρέπει να γίνουν έχουν προχωρήσει πάρα πολύ και σημαντική συνεισφορά είχαν και οι σπουδαστές της ΕΠΑΣ Β. Νοσηλευτών, που τους βρήκαμε εκεί να δουλεύουν και να προετοιμάζουν τα δωμάτια.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Αύριο, λοιπόν, Κυριακή θα ξεκινήσει από το πρωί η μετεγκατάσταση των ηλικιωμένων στο ξενοδοχείο και όπως διαπιστώσαμε κάνοντας αυτοψία στα δωμάτια σίγουρα θα έχουν μία πιο αξιοπρεπή διαβίωση.

Η κα Γεωργία Ζαμπάφτη υπεύθυνη του Γηροκομείου μας εξηγεί για την μεταφορά: «Ευτυχώς που έχουμε τα παιδιά της σχολής ΕΠΑΣ Νοσηλευτών και η δουλειά έχει προχωρήσει πολύ. Έχουμε πάει πάρα πολύ καλά όσον αφορά την προετοιμασία για την υποδοχή των ηλικιωμένων εδώ στο ξενοδοχείο. Έχει γίνει και προσθήκη ειδικής ράμπας στην είσοδο του ξενοδοχείου για να μπορούν να περνούν άνετα και να υπάρχει πρόσβαση στα καρότσια. Συνολικά εδώ στο ξενοδοχείο θα στεγαστούν 71 ηλικιωμένοι. Οι τρόφιμοι του γηροκομείου θα πάρουν 12 δωμάτια στο ισόγειο του ξενοδοχείου οι περισσότεροι σε μονόκλινα, ενώ οι υπόλοιποι θα μεταβούν στο 1ο όροφο».

DSCN2768

DSCN2770

DSCN2771

DSCN2772

DSCN2773

DSCN2774

DSCN2775

DSCN2787

DSCN2781