Ανοιχτή επιστολή Παναγή Βλάχου προς γνωστό-άγνωστο ετεροδημότη, σχετικά με την επιστολή Λοβέρδου

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2013 12:22

Ανοιχτή επιστολή Παναγή Βλάχου προς γνωστό-άγνωστο ετεροδημότη, σχετικά με την επιστολή Λοβέρδου

Αγαπητέ εν (Χριστώ) αδελφέ, ταπεινέ (δούλε) του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού, κατ' αρχάς λυπάμαι που η επιστολή σου ήταν ανώνυμη, αυτές οι τακτικές του γυμνοσάλιαγκα και του σκότους με αφήνουν παγερά αδιάφορο, γιατί εγώ μιλάω επώνυμα. Όσον αφορά την επιστολή σου εναντίον μου, σε ευχαριστώ που με δικαιώνεις..... και με δικαιώνεις γιατί δεν μου απαντάς επί της ουσίας σ' αυτά που κομίζω στο κ. Λοβέρδο, απλά αρκείσαι σ' ένα λιβελογράφημα που σημαίνει ότι αναγνωρίζεις τα όσα γράφω και εκνευρίζεσαι που χαλάω το αψεγάδιαστο προφίλ του αρχηγού σου, του οποίου είσαι παρατρεχάμενος!!

Στο μόνο που μου απαντάς είναι για το Μαντζαβινάτειο Νοσοκομείο αλλά και εκεί ψεύδεσαι ασύστολα. Η ωμή αλήθεια είναι ότι οι Μανιατάκης- Σταϊκούρας και Λυκουρέντζος, εφάρμοσαν απλά το νόμο του Αντρέα Λοβέρδου 4052, ο οποίος στη πρώτη του φάση πρεόβλεπε την διασύνδεση και στην δεύτερη του φάση την ενοποίηση και μάλιστα με απλή υπουργική απόφαση!! Οπότε η ωμή αλήθεια είναι ότι το Νοσοκομείο Ληξουρίου κλείνει με το νόμο 4052 του Ανδρέα Λοβέρδου. Όσον αφορά για τα υπόλοιπα που μου γράφεις, θάθελα να σου πω ότι είναι αναφαίρετο δικαίωμά μου με ποιόν πολιτικό θα επιλέξω να έχω κοινό αγώνα και κοινή πορεία, γιατί:

• Ούτε εγώ, ούτε κανένας από την οικογένειά μου δεν έχει κατηγορηθεί και δεν έχει πάει φυλακή για μεγαλοαπάτη εις βάρος του Δημοσίου.
• Ουδέποτε εφάρμοσα τη τακτική του γυμνοσάλιαγκα, που έρπει και γλείφει, για να είμαι δίπλα στους ισχυρούς της εξουσίας και να κυκλοφορώ με κότερο και να κάνω χλιδάτη ζωή. Και μιας και μίλησες για βόλεμα να σου υπενθυμίσω ότι από τα 14μου χρόνια, είμαι πάνω στο τιμόνι και μες το δρόμο. Αν αυτό το θεωρείς βόλεμα , τότε ναι είμαι βολεμένος!!!
• Όσον αφορά για τους πρώην τίτλους μου είμαι περήφανος γι' αυτούς, γιατί δεν τους πήρα με το να είμαι μέλος κάποιας νομενκλατούρας του κόμματος, μου τους έδωσε ο απλός και αγνός κόσμος, εκτιμώντας ότι πάντα ήμουνα δίπλα του ενάντια σε όλη την εξουσία και τη νομενκλατούρα του κόμματος!!!

Γι' αυτό λοιπόν φίλτατε γνωστέ-άγνωστε ετεροδημότη, θα ήθελα να σου πω ότι στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί.
Υ.Γ. 'Όσο για τον Ανδρέα Λοβέρδο, σαν εν δυνάμει αντίπαλο οποιουδήποτε πολιτικού χώρου, είναι τουλάχιστον αστεία αυτή η άποψη, ακόμα και τώρα όλοι εσείς που είσαστε δίπλα στον οποιοδήποτε Λοβέρδο, έρποντας και γλύφοντας και περιμένοντας να ξαναμπείτε στο παιχνίδι της εξουσίας, υποτιμάται για άλλη μια φορά το λαό και δεν έχετε καταλάβει ότι είσαστε πλέον τελειωμένα παράσιτα γι' αυτούς!!!!!!!

Παναγής Βλάχος

Πρώην Γραμματέας ΠΑΣΟΚ Παλικής, πρώην Νομαρχιακός Σύμβουλος Κεφαλονιάς και Ιθάκης, μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Κοινωνικής Συμφωνίας και ....... για να μην ξεχνιόμαστε και Πρώην Υποψήφιος Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης με τη Κοινωνική Συμφωνία.




00 inkefalonia general ad 300X250