Τσιλιμιδός: Ασφαλές το περιβάλλον εργασίας στο Δήμο - Ολοκληρώθηκε η απολύμανση σε όλους τους χώρους

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2021 09:08

Τσιλιμιδός: Ασφαλές το περιβάλλον εργασίας στο Δήμο - Ολοκληρώθηκε η απολύμανση σε όλους τους χώρους

Ο αντιδήμαρχος Γιώργος Τσιλιμιδός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» δίνοντας την εικόνα που επικρατεί στις υπηρεσίες του Δήμου μετά τα δύο κρούσματα που εντοπίστηκαν.

«Είμαστε σε ανησυχία, υπάρχει έξαρση αλλά είμαστε σε επιφυλακή» ανέφερε και συμπλήρωσε ότι οι δύο υπάλληλοι είναι σε καραντίνα ενώ έχει γίνει ιχνηλάτηση από την Πολιτική Προστασία και όσοι εντοπίζονται να ήρθαν σε επαφή, τίθενται επίσης σε καραντίνα.

«Έγινε απολύμανση σε όλους τους χώρους των υπηρεσιών του Δήμου και σύσταση – για πολλοστή φορά- σε όλους να τηρούν τα μέτρα» επισήμανε ο αντιδήμαρχος ενώ πρόσθεσε ότι όποιος δεν τηρεί τα προβλεπόμενα θα έχει κυρώσεις.  Ενημέρωσε ότι Παρασκευή και Δευτέρα θα πραγματοποιηθούν τεστ στους υπαλλήλους του δήμου.

Ο κος Τσιλιμιδός αναφορικά με τις σχολικές μονάδες που έμειναν κλειστές σήμερα, τόνισε ότι έγινε απολύμανση. Παράλληλα, έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για όσους έρχονται στην Κεφαλονιά, καθώς όπως είπε, δυστυχώς δεν γίνεται κανένας έλεγχος και ζήτησε να ληφθούν μέτρα.