Στην Αθήνα για το «Μαντζαβινάτειο» ο Δήμαρχος

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2013 12:46

Στην Αθήνα για το «Μαντζαβινάτειο» ο Δήμαρχος

Σειρά επαφών με βουλευτές και κόμματα για το θέμα της συγχώνευσης του «Μαντζαβινατείου» Νοσοκομείου Ληξουρίου, είχε ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης. Ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς ως μέλος κεφαλλονίτικης αντιπροσωπείας στην οποία επίσης συμμετείχαν η βουλευτής Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, και εκπρόσωποι της επιτροπής κινητοποίησης για το «Μαντζαβινάτειο» (Μ. Θεοτοκάτος, Δ. Μαρκάτος, Π. Βλάχος, Μ. Στρίντζης, Γ. Γερουλάνος), συναντήθηκαν στην Βουλή τόσο με Προέδρους κομμάτων όπως ο Φ. Κουβέλης της ΔΗΜ. ΑΡ και ο Π. Καμένος των «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ», όσο και με βουλευτές όλων σχεδόν των κομμάτων (Ν. Κακλαμάνης, Σ. Βούλτεψη, Σ. Λυκούδης, Δ. Κρεμαστινός, Τ. Κουίκ κ.α.)

Αίτημα της κεφαλλονίτικης αντιπροσωπείας ήταν, τόσο η ενημέρωση για το θέμα της συγχώνευσης του «Μαντζαβινατείου», όσο και η προσπάθεια ένταξής του σε τροπολογία που ετοιμάζεται να εισαχθεί προς ψήφιση στο ελληνικό κοινοβούλιο και η οποία θα εξαιρεί κάποια νοσοκομεία από το μέτρο της συγχώνευσης.

Όλοι ανεξαιρέτως αντιμετώπισαν θετικά το αίτημα της κεφαλλονίτικης αντιπροσωπείας και υποσχέθηκαν αμέριστη έμπρακτη συμπαράσταση στον αγώνα που διεξάγεται ώστε να αποτραπεί η δυσμενής για το νησί μας εξέλιξη της συγχώνευσης του «Μαντζαβινατείου».

παρίσης αθήνα ματζαβινάτειο

παρίσης αθήνα ματντζαβινάτειο




00 inkefalonia general ad 300X250