Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 2ου Δημ.Σχολείου Ληξουρίου: "Μας οδηγούν στην απόφαση να μην ξαναστείλουμε τα παιδιά μας σχολείο"

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 05 Φεβρουαρίου 2021 10:51

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 2ου Δημ.Σχολείου Ληξουρίου: "Μας οδηγούν στην απόφαση να μην ξαναστείλουμε τα παιδιά μας σχολείο"

Σύλλογος Γονέων Και Κηδεμονων 2ου Δημοτικού Σχολείου Ληξουριου

Αγαπητοί γονείς, η παρακάτω επιστολή σταλθηκε στις αρμόδιες υπηρεσίες. Μακάρι να μπορούσαμε να μαζευτούμε και να σας ενημερώσουμε αναλυτικά για την κατάσταση του σχολείου αλλά και όλες τις ενέργειές μας .Είμαστε πάντα στην διάθεση σας τηλεφωνικά και σας παρότρυνουμε εφόσον δεν μπορούμε να διαμαρτυριθουμε προς το παρών με άλλο τρόπο να καλείτε και εσείς τηλεφωνικά τις υπηρεσίες και να πιέζετε και εσείς για να πάμε το γρηγορότερο δυνατόν στο σχολείο μας .Όλοι μαζί ενωμένοι πάντα έχουμε αποτέλεσμα!! ( 2105272426-27 ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΑΕ & 2105272324 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΡΓΩΝ )

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
Β΄ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ

Ληξούρι 04/02/21

Προς:

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΤΩΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΣΕΥΣΗΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ (ΚΤ.ΥΠ.) Α.Ε.
ΔΗΜΟ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ
ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Α ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ

Β΄ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ
ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

Κύριοι,

Ύστερα από 7 χρόνια υπομονής , πρώτα ως γονείς και μετά ως πολίτες αυτού του τόπου πρέπει επιτέλους να δοθεί προς χρηση στα παιδιά μας το Β΄Δημοτικό Σχολείο Ληξουρίου.
Οι ψεύτικες υποσχέσεις και οι αναβολές των τελευταίων χρόνων μας έφεραν στην εξής κατάσταση: το σχολείο προκατ να μην έχει συντηρηθεί με αποτέλεσμα οι τάξεις να πλημμυρίζουν και τα παιδιά να βρέχονται ,να γίνονται βραχυκυκλώματα και να πέφτει το ρεύμα και φυσικά να μην υπάρχει στεγασμένο προαύλιο.

Η απάντηση σε όλα τα παραπάνω είναι πως δεν χρειάζονται να γίνουν έργα στα προκατ αφού σύντομα το σχολείο θα μεταφερθεί στο καινούριο κτίριο εφόσον είναι έτοιμο και λείπει μόνο μια υπογραφή από το ΚΤΥΠ.

Οφείλετε λοιπόν κι εσείς να κάνετε σύντομα όλες τις απαραίτητες ενέργειες να μπει αυτή η υπογραφή και επιτέλους να παραδοθεί το σχολείο στους μαθητές. Δεν επιτρέπεται εν έτη 2021 τα παιδιά να βιώνουν τέτοιες συνθήκες.

Δυστυχώς η κατάσταση είναι έκρυθμη! Γονείς και μαθητές είναι αγανακτισμένοι . Εάν προσθέσουμε και τα πρωτόκολλα του κορονοιου που στο σχολείο μας δεν μπορούν εκ των πραγμάτων να εφαρμοστούν μας οδηγούν στην απόφαση να μην ξαναστείλουμε τα παιδιά μας σχολείο υπο τέτοιες απαράδεκτες συνθήκες έως ότου μας παραδώσετε το καινούριο σχολείο .Υπόσχεση που μας είχε δοθεί για τις 15 Σεπτεμβρίου 2020.
Ευχαριστούμε για το χρόνο σας και περιμένουμε την άμεση απάντηση σας για να μπορέσουμε να οργανώσουμε τις ενέργειες μας.

Με εκτίμηση

Σύλλογος Γονέων κ Κηδεμόνων

2ου Δημοτικού Σχολείου Ληξουρίου


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250