Δημόσιο ευχαριστήριο για το Νοσοκομείο Κεφαλονιάς απο τον Βασίλη Αντζουλάτο

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 13 Ιανουαρίου 2013 17:59

Με την επιστολή μου αυτή θα ήθελα να ευχαριστώ θερμά όλο το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό του Νοσοκομείου Κεφαλονιάς, για τον τρόπο, τον σεβασμό, την υπευθυνότητα και την θέληση με την οποία εργάζονται. Συγκεκριμένα, ο πατέρας μου εισήχθη στο νοσοκομείο Κεφαλονιάς, τα ξημερώματα του Σάββατο 12/1, στις 01:30 , με εξαιρετικά επικίνδυνο και έκτακτο καρδιολογικό πρόβλημα. Αμέσως η γιατρός που εφημέρευε στα επείγοντα του νοσοκομείου, υπερέβαλε δυνάμεων για να μπορέσει να προσφέρει το καλύτερο δυνατόν και να χειριστεί με τον καλύτερο και πιο ουσιαστικό τρόπο το περιστατικό. Να τονίσω ότι πατέρας μου παρέμεινε στα επείγοντα μέχρι τις 05:40 το πρωί που η κατάστασή του κρίθηκε ικανή για να μπορέσει να μεταφερθεί στον δεύτερο όροφο του νοσοκομείου, στο καρδιολογικό τμήμα, όπου του παρασχέθηκαν άψογες ιατρικές υπηρεσίες.

Με την συνδρομή όλου του προσωπικού του νοσοκομείου Κεφαλονιάς, το πρόβλημα αντιμετωπίστηκε με επιτυχία και πλέον είναι και πάλι μαζί μας στο σπίτι μας. Δεν γνωρίζω τα ονόματα των ιατρών και των νοσηλευτών, που πραγματικά υπερέβαλαν των δυνάμεών τους και έκαναν το καλύτερο δυνατόν για την αντιμετώπιση του περιστατικού, ώστε να τους ευχαριστήσω προσωπικά τον καθένα ονομαστικά.


Ευχαριστώ θερμά την εφημερεύουσα ιατρό στα επείγοντα τα ξημερώματα του Σαββάτου, τον Διευθυντή του καρδιολογικού τμήματος κ. Δρόσο, την εφημερεύουσα ιατρό στα επείγοντα, τους επιμελητές ιατρούς, τους νοσηλευτές της καρδιολογικής πτέρυγας του δευτέρου ορόφου, τους τραυματιοφορείς που και αυτοί με μεγάλη προθυμία και ευγένεια συνέβαλαν στην εξυπηρέτηση του πατέρα μου. Τους ευχαριστώ θερμά και τους εύχομαι πάντα, να εργάζονται με τον ίδιο ζήλο την ίδια προθυμία και την ίδια σοβαρότητα και σεβασμό στο λειτούργημα που ασκούν.

Με θερμές ευχαριστίες


Βασίλης Αντζουλάτος




00 inkefalonia general ad 300X250