Μητσοτάκης: Παραμένει στα 300 ευρώ το πρόστιμο στο lockdown

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2021 20:23

Μητσοτάκης: Παραμένει στα 300 ευρώ το πρόστιμο στο lockdown

eurokinissi

Παραμένει στα 300 ευρώ το πρόστιμο για όσους παραβιάζουν τα μέτρα για τον κορονοϊό, ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Πώς σχολιάστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ

Όπισθεν ολοταχώς έκανε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σχετικά με την αύξηση του προστίμου σε όλους όσοι δεν τηρούν τα μέτρα κατά του κορονόϊού. Συνεπώς περίπου για τις επόμενες δέκα ημέρες το πρόστιμα θα παραμείνει στα 300 ευρώ, αντί των 500 που είχε ανακοινώσει κατά τη διάρκεια της πρωτολογίας του στη Βουλή.

«Δεν είναι ο σκοπός μας η καταστολή αλλά η συμμόρφωση», τόνισε ο πρωθυπουργού και έκανε λόγο για ορισμένους πολίτες που επέδειξαν προκλητικότατη συμπεριφορά. Όπως εξήγησε, τέτοιου είδους συμπεριφορές δεν αφορούν τον έναν, δεν είναι δηλαδή σαν την περίπτωση όπου κάποιος δεν φορά ζώνη στο αυτοκίνητο και θα υποστεί ο ίδιος τις συνέπειες. «Μια τέτοια συμπεριφορά μπορεί να μην έχει κάτι για τον ίδιο άλλα τραγικές συνεπείς για τους συγγενείς του ή ανθρώπους που δεν γνωρίζει», είπε και προσέθεσε ότι σε μια κίνηση να στείλουμε το μήνυμα ότι θέλουμε τη συμμόρφωση με γνώμονα τη λογική και όχι το φόβο του πρόστιμου θα παραμείνει προσωρινά στα 300 ευρώ. 

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης έχει χάσει τον έλεγχο

Ο κ. Μητσοτάκης κλείνοντας την ομιλία του επιβεβαίωσε αυτό που όλη η Ελλάδα έχει καταλάβει για τον τρόπο που διαχειρίζεται την πανδημία, σχολίασαν πηγές από τον ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσαν: «Έχει χάσει πληρως τον έλεγχο και δεν ξέρει τι του γίνεται. Ανακοίνωσε αύξηση του προστίμου στα 500 ευρώ για δύο ώρες, για να το μαζέψει άρον άρον μετά τη σφοδρή αντίδραση του Αλέξη Τσίπρα. Και για να δικαιολογήσει την επικών διαστάσεων αναδίπλωση, απευθύνθηκε στους πολίτες λες και απευθύνεται σε παιδάκια νηπιαγωγείου. Το πιο ωραίο ενσταντανέ βέβαια, ήταν το γεγονός ότι οι βουλευτές της ΝΔ χειροκρότησαν και την ανακοίνωση της αύξησης του προστίμου και την απόσυρση της!". 

Πηγή: ethnos.gr


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ