Επιχείρηση “Ελευθερία”: Συνεχίζονται και σήμερα οι εμβολιασμοί στο ΓΝ Κεφαλονιάς – 49.645 εμβολιασμοί έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά στην χώρα

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2021 10:07

Εικόνα από την χθεσινή πρώτη μέρα εμβολιασμών στην Κεφαλονιά

Εικόνα από την χθεσινή πρώτη μέρα εμβολιασμών στην Κεφαλονιά

Η επιχείρηση “Ελευθερία” ξεκίνησε χθες Δευτέρα (11/1) και συνεχίζεται και σήμερα στην Κεφαλονιά, με τον εμβολιασμό του Υγειονομικού Προσωπικού του νησιού.

Τόσο στο Αργοστόλι στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς, όσο και στο Ληξούρι στο Μαντζαβινάτειο Νοσοκομείο, γιατροί, νοσηλευτές και στελέχη των Νοσοκομείων έκαναν τα πρώτα τους εμβόλια κατά του Covid-19.

Σήμερα Τρίτη 12/1, συνεχίζονται οι εμβολιασμοί στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς, καθώς είναι προγραμματισμένο να εμβολιαστούν άλλοι 40 υγειονομικοί.

Όπως δήλωσε και ο αν. Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλονιάς κ. Χρήστος Παυλάτος, από τις 20 Ιανουαρίου, αναμένεται να ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί και για τον υπόλοιπο πληθυσμό με σειρά να παίρνουν οι ηλικιωμένοι άνω των 85 ετών.

Αίτηση μπορούν όσοι το επιθυμούν να κάνουν στην πλατφόρμα του emvolio.gov.gr, ενώ σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση μέχρι και τις 11/1 είχαν πραγματοποιηθεί 49645 εμβολιασμοί.

Γιώργος Χαλαβαζής

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς την άδεια του INKEFALONIA.GR 




00 inkefalonia general ad 300X250