4 Παραβάσεις στην Κεφαλονιά για μη χρήση μάσκας και άσκοπες μετακινήσεις - Ισάριθμα πρόστιμα 300 ευρώ

Αποτελέσματα ελέγχων για τα μέτρα αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού στα Ιόνια Νησιά
Οι εντατικοί έλεγχοι συνεχίζονται στα Ιόνια Νησιά από ειδικά συνεργεία των Υπηρεσιών των αντίστοιχων Διευθύνσεων Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.
Ειδικότερα, χθες (05.01.2021) βεβαιώθηκαν (17) παραβάσεις στην Κέρκυρα, (5) στη Ζάκυνθο, (3) στη Λευκάδα και (1) στην Κεφαλονιά για περιορισμό μετακίνησης και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα των 300 ευρώ.
Στο ίδιο πλαίσιο, διαπιστώθηκαν (11) παραβάσεις στην Κέρκυρα, (4) στη Ζάκυνθο, (3) στην Κεφαλονιά και (1) στη Λευκάδα για μη χρήση μάσκας, για τις οποίες προβλέπεται διοικητικό πρόστιμο ύψους 300 ευρώ.
Επιπλέον, βεβαιώθηκαν (2) παραβάσεις στην Κέρκυρα για υπεράριθμους σε Ι.Χ. επιβατηγά οχήματα, για τις οποίες προβλέπεται διοικητικό πρόστιμο των 300 ευρώ.