Δημήτρης Δημουλιός: «Μέσα στον Ιανουάριο ξεκινούν οι εμβολιασμοί στο Μαντζαβινάτειο»

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου 2020 12:31

Δημήτρης Δημουλιός: «Μέσα στον Ιανουάριο ξεκινούν οι εμβολιασμοί στο Μαντζαβινάτειο»

Ο Αναπληρωτής Διοικητής του Μαντζαβινάτειου Νοσοκομείου Ληξουρίου  Δημήτρης Δημουλιός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» για να ενημερώσει σχετικά με τον διαγωνισμό για την προμήθεια ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού για την δομή, αλλά και για τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού.

Ο κος Δημουλιός αναφερόμενος αρχικά στα μηχανήματα και το τεχνικό δελτίο που απέστειλαν, τόνισε ότι είναι αποτέλεσμα συλλογικής δουλειάς ενός έτους. «Προσπαθήσαμε πολύ. Κάναμε την πρόταση μας και περιμένουμε να δούμε αν θα εγκριθεί. Είναι αρκετά ανταγωνιστική πρόταση και είμαι αισιόδοξος» ανέφερε χαρακτηριστικά. Παράλληλα, υπογράμμισε ότι αν τελικά έρθουν αυτά τα μηχανήματα στο νοσοκομείο του Ληξουρίου, θα αναβαθμιστούν οι υπηρεσίες της δομής. Για το Σύστημα  Ψηφιακής Μαστογραφίας που υπάρχει στο τεχνικό δελτίο- πρόταση επισήμανε ότι ήταν αίτημα πολλών φορέων και συλλόγων όπως και της αείμνηστης Κικής Κρούσου (που ήταν στον σύλλογο νεφροπαθών) και αφορά τον γυναικείο πληθυσμό.

Αναφορικά με το ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείο ο αν. Διοικητής ανέφερε ότι γιατροί υπάρχουν αλλά δεν υπάρχει παθολόγος. Παρ’ όλα αυτά υποστήριξε πως υπάρχουν γενικοί γιατροί οι οποίοι είναι κάθε μέρα κάθε ώρα στο νοσοκομείο προκειμένου να εξυπηρετήσουν όποιον χρειαστεί κάτι.

Ειδική αναφορά έγινε στους εμβολιασμούς οι οποίοι ξεκινάνε την Δευτέρα 4 Ιανουαρίου για τους υπαλλήλους του νοσοκομείου. «Το 50% των υπαλλήλων έχει δηλώσει πως επιθυμεί να κάνει το εμβόλιο. Θα ξεκινήσει ο εμβολιασμός την Δευτέρα και στις 20 Ιανουαρίου θα ξεκινήσει ο εμβολιασμός για τον γενικό πληθυσμό» υπογράμμισε , επισημαίνοντας παράλληλα πως παρά τον εμβολιασμό ο κόσμος θα πρέπει να προσέχει και να τηρεί τα μέτρα.

Πηγή: 965.gr

{https://soundcloud.com/user-46829938/30-12-2020a}