ΠΟΕΔΗΝ: Στον Υπουργό Υγείας έγγραφο "κραυγή αγωνίας" των εργαζομένων του Γ.Ν. Κεφαλονιάς - "Λειτουργεί με συνθήκες Κέντρου Υγείας"

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 24 Δεκεμβρίου 2020 13:45

ΠΟΕΔΗΝ: Στον Υπουργό Υγείας έγγραφο "κραυγή αγωνίας" των εργαζομένων του Γ.Ν. Κεφαλονιάς -  "Λειτουργεί με συνθήκες Κέντρου Υγείας"

 Η ΠΟΕΔΗΝ κοινοποιεί στους Υπουργούς Υγείας έγγραφο για την κραυγή αγωνίας των εργαζομένων του Γ.Ν. Κεφαλονιάς για την εγκατάλειψη του Νοσοκομείου που λειτουργεί με συνθήκες Κέντρου Υγείας.

ΑΘΗΝΑ 23/12/2020
ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 3903

ΠΡΟΣ: 1. ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ

κο ΒΑΣΙΛΗ ΚΙΚΙΛΙΑ

  1. ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ


κο ΒΑΣΙΛΗ ΚΟΝΤΟΖΑΜΑΝΗ

Κύριοι Υπουργοί,

Σας κοινοποιούμε έγγραφο με την κραυγή αγωνίας των εργαζομένων του Γ.Ν. Κεφαλονιάς για την εγκατάλειψη του Νοσοκομείου που λειτουργεί πια με συνθήκες Κέντρου Υγείας αν και εξυπηρετεί ένα ολόκληρο νησί με χιλιάδες κατοίκους.
Δεν υπάρχει κανένας μόνιμος Παθολόγος. Ως εκ τούτω η Παθολογική κλινική λειτουργεί με μεγάλη επισφάλεια. Το Νοσοκομείο έμεινε με μία Αναισθησιολόγο η οποία εφημερεύει νυχθημερόν. Πόσο να αντέξει.

Σε κάθε βασική ειδικότητα γιατρού υπηρετεί ένας ή κανένας γιατρός.

Πως θα λειτουργήσει το Νοσοκομείο; Η προσωρινή Διοίκηση του Νοσοκομείου συμπεριφέρεται με αυταρχικό τρόπο.

Σας καλούμε να προσλάβετε γιατρούς, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό ώστε το Νοσοκομείο να ανακτήσει τον δευτεροβάθμιο χαρακτήρα του και να επιλυθεί το θέμα της Διοίκησης του Νοσοκομείου.

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                           Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ           ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ




00 inkefalonia general ad 300X250