Ιερέας π. Γεράσιμος Χαραλαμπάτος: Ευχαριστήριος επιστολή για την φροντίδα και την συμπαράσταση κατά την περίοδο της δοκιμασίας του από τον Κορονοϊό

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2020 18:11

Ιερέας π. Γεράσιμος Χαραλαμπάτος: Ευχαριστήριος επιστολή για την φροντίδα και την συμπαράσταση κατά την περίοδο της δοκιμασίας του από τον Κορονοϊό

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Διά της παρούσης επιστολής θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου δια την φροντίδα και συμπαράσταση που δέχθηκα εξαιτίας της δοκιμασίας μου από την πανδημική ασθένεια που εσχάτως ταλαιπωρεί την ανθρωπότητα.

Αρχικά απευθύνω ευχαριστίες προς το Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλληνίας, στο οποίο νοσηλεύτηκα από 14/11/2020 έως 25/11/2020. Τόσο η Πνευμονολόγος κ. Διονυσία Καπετανάκου, όσο και όλο το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό εξέφρασαν στο πρόσωπο μου την «κατά Χριστόν» φροντίδα και αγάπη, όπως ο καλός Σαμαρείτης της παραβολής και με την κυρηναϊκήν βοήθεια τους αντιμετώπισα τις δυσκολίες της νόσου. Ακόμη θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ιατρό κ. Γεράσιμο Δανάλη, ο οποίος καθημερινώς επικοινωνούσε μαζί μου καθώς και τον ιατρό κ. Κυριάκο Πισπιρίγκο. Ευχαριστίες οφείλω και στον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας κ.κ. Δημήτριο, ο οποίος σ αυτή τη δοκιμασία μου, εφάρμοσε το Παύλειο: «Τις ασθενεί και ουκ ασθενώ;» (Β' Κορ. 11, 29) καθώς και όλον τον κλήρο και τις μοναχές της Μητροπόλεως μας.

Τέλος ευχαριστώ και όσους καθημερινά επικοινωνούσαν μαζί μου και προσεύχονταν να με βοηθήσει ο καλός Θεός και ο Άγιος μας να ξεπεράσω αυτή τη δοκιμασία. Εἴη τὸ ὄνομα Κυρίου εὐλογημένον ἀπὸ τοῦ νῦν, καὶ ἕως τοῦ αἰῶνος, διότι ο Θεός επέτρεψε να δοκιμαστώ, όχι μόνο σωματικώς, και δια τούτο αναφωνώ και γω μαζί με τον Άγιο Ιωάννη τον Χρυσόστομο:  «Δόξα τῷ Θεῷ πάντων ἕνεκεν»

Καλό και ευλογημένο Δωδεκαήμερο

Ιερομόναχος Γεράσιμος (Απόστολος) Χαραλαμπάτος

Παρακάτω το αρνητικό τεστ με ημερομηνία 14/12/2020

IMG 0155




00 inkefalonia general ad 300X250