Κίνηση Πολιτών Επαρχίας Σάμης: Συμπαράσταση στους Κατοίκους της Ευβοίας στον αγώνα ενάντια στην αλόγιστη εγκατάσταση Ανεμογεννητριών

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 03 Νοεμβρίου 2020 14:46

Κίνηση Πολιτών Επαρχίας Σάμης: Συμπαράσταση στους Κατοίκους της Ευβοίας στον αγώνα ενάντια στην αλόγιστη εγκατάσταση Ανεμογεννητριών

ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΣΑΜΗΣ - ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ 

 Φίλοι και φίλες κάτοικοι της πανέμορφης Εύβοιας.

Σας εκφράζουμε την υποστήριξη μας ,και δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράσταση και συστράτευση μας ,στον δίκαιο αγώνα που διεξάγεται ενάντια στην αυθαίρετη και αλόγιστη εγκατάσταση ανεμογεννητριών.

Αλλά και της γενικότερης αν θέλετε ρύπανσης του περιβάλλοντος, στην Εύβοια.

Κατανοούμε απόλυτα τον δίκαιο αγώνα σας ,και την προσπάθεια που καταβάλετε, για την διάσωση και διατήρηση του φυσικού περιβάλλοντος και της φύσης γενικότερα.

Είναι ηλίου φαεινότερο ότι η τοποθέτηση Α/Γ δεν είναι προς εξυπηρέτηση των καταναλωτών αλλά η αύξηση των κερδών των εταιρειών και των ομίλων πού λυμαίνονται με ληστρικό τρόπο τα δάση και τα βουνά.

Η καταστροφή της φύσης δεν ωφελεί σε καμία περίπτωση τους κατοίκους της μιας ή της άλλης περιοχής, δεν υπάρχουν λιγότερο η περισσότερο ωφελημένοι!!

Εμείς, τυγχάνουμε για τέταρτη συνεχόμενη φορά μάρτυρες πλημμυρικών φαινομένων.

Από πρώτο χέρι γνωρίζουμε τις ευεργετικές ιδιότητες, τόσο της εγκατάστασης τους, της διάνοιξης τεράστιων δρόμων χωρίς υδραυλικές υποδομές, όσο και των χώρων διαμόρφωσης.

Σήμερα, τώρα, προβάλλει ως επιτακτική ανάγκη η σύγκλιση όλων εκείνων των δυνάμεων, κινήσεων που στέκονται με σκεπτικισμό απέναντι στην φρενήρη εξάπλωση των αιολικών πάρκων με ένα ελλιπέστατο νομοθετικό πλαίσιο παράλληλα που νομιμοποιεί την αυθαιρεσία και επιφέρει την καταστροφή.

Είναι πασιφανές ότι εδώ που έχουν φτάσει οι εξελίξεις με την αλόγιστη τοποθέτηση Α/Γ, σε κάθε κορυφή, και σε κάθε βουνό, απαιτείται μια ενιαιομετωπική προβολή των αιτημάτων, με τις διακριτές ιδιαιτερότητες που παρουσιάζει η κάθε περιοχή και ο κάθε ξεχωριστός τόπος, όλων αυτών των κινήσεων σε μια ενιαία συλλογική αντίσταση και αντεπίθεση ταυτόχρονα.

Γιατί μόνο με συλλογική προσπάθεια μπορούμε να σταματήσουμε την καταστροφή των βουνών και των περιοχών μας.

Αναγνωρίζοντας και τιμώντας τον αγώνα σας είμαστε δίπλα σας και σάς συμπαραστεκόμαστε.

Αγωνιστικό χαιρετισμό από την

ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΣΑΜΗΣ - ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250