Φώφη Γεννηματά: "Οι εθελοντικές ομάδες της Κεφαλονιάς είναι πάρα πολύ μπροστά και αποτελούν πραγματικά οδηγό για όλη την Ελλάδα..."

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 03 Οκτωβρίου 2020 21:51

Φώφη Γεννηματά: "Οι εθελοντικές ομάδες της Κεφαλονιάς είναι πάρα πολύ μπροστά και αποτελούν πραγματικά οδηγό για όλη την Ελλάδα..."

Δήλωση προέδρου του ΚΙΝ.ΑΛ. Φώφης Γεννηματά από την Κεφαλονιά 

Επισκέφθηκα σήμερα τις πληγείσες περιοχές της Κεφαλονιάς.

Θέλω να σταθώ ιδιαίτερα στο πολύ σημαντικό έργο των ομάδων εθελοντισμού της Κεφαλονιάς. Είναι πάρα πολύ μπροστά, αποτελούν πραγματικά οδηγό για όλη την Ελλάδα ακόμα και όταν καθυστερούν να συντονιστούν οι κρατικές υπηρεσίες, οι εθελοντικές ομάδες της Κεφαλονιάς ήταν παρούσες και είναι ακόμα και σήμερα και βοηθούν τους ανθρώπους που έχουν χτυπηθεί.

Είναι πρόκληση όμως μέσα στην πανδημία να μην μπορεί να λειτουργήσει η μονάδα εντατικής θεραπείας στο νοσοκομείο του Αργοστολίου που δημιουργήθηκε και εξοπλίστηκε από ιδιωτική δωρεά. Και πραγματικά είναι πρόκληση να εγκαταλείπεται συνολικά το ΕΣΥ στην τύχη του από την κυβέρνηση, να αντιμετωπίσει μόνο του τον κορωνοιό χωρίς μέσα, χωρίς προσλήψεις μόνιμου προσωπικού.

Δυστυχώς φαίνεται ότι δεν είναι μόνο αποτελεσματικότητα, αλλά σχέδιο να οδηγηθεί στον τεμαχισμό το ΕΣΥ και να δοθεί βορά στα ιδιωτικά συμφέροντα. Χτυπάμε το καμπανάκι του κινδύνου γιατί η κυβέρνηση έχει ευθύνη για την υγεία και την ζωή των πολιτών.

Fofi Gennimata


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250