K. Γρηγορόπουλος στον Inkefalonia 103,9: "Οι πολίτες επιβάλλεται να είναι επιφυλακτικοί και να μην διστάζουν να καταγγέλλουν συμβάντα τηλεφωνικής εξαπάτησης"

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 03 Οκτωβρίου 2020 09:48

K. Γρηγορόπουλος στον Inkefalonia 103,9: "Οι πολίτες επιβάλλεται να είναι επιφυλακτικοί και να μην διστάζουν να καταγγέλλουν συμβάντα τηλεφωνικής εξαπάτησης"

Στην εκπομπή “Μέρα Μεσημέρι” στον Inkefalonia 103,9 με τον Γιώργο Χαλαβαζή και την Ελευθερία Kουλουριώτου, φιλοξενήθηκε ο κ. Κώστας Γρηγορόπουλος, πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων Κεφαλονιάς.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης συζητήθηκαν θέματα αστυνομικής φύσεως τοπικού ενδιαφέροντος , οι επτά θέσεις αστυνομικών που καλύπτονται εως το τέλος του μήνα, οι αυξημένες ανάγκες σε θέματα αστυνόμευσης και δημόσιας τάξης που έχουν αυξηθεί στο έπακρο με τους ελέγχους για τη διαπίστωση παραβίασης των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του Covid-19, με τις υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεφαλονιάς να υπολείπονται άλλες 43 οργανικές θέσεις για την στελέχωση τους.

Προϊόν επίσης της συνέντευξης υπήρξε η διαπίστωση ότι η παραβατικότητα με τις τηλεφωνικές απάτες αυξάνεται και οι πολίτες επιβάλλεται να είναι επιφυλακτικοί και να μην διστάζουν να καταγγέλλουν τέτοια συμβάντα.

Τέλος, ο κ. Κώστας Γρηγορόπουλος συνέστησε σε όλους, να τηρούν τους υγειονομικούς κανόνες για την αποφυγή της εξάπλωσης του covid-19 και επικαλέστηκε την ατομική ευθύνη του καθενός για να ξεπεράσουμε αυτή την δύσκολη περίοδο.

Ακολουθεί το ηχητικό της συνέντευξης

{https://soundcloud.com/user-46829938/grigoropoulos-1039-10-2020}




00 inkefalonia general ad 300X250