Οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη εκπροσώπων του "Υπερίωνα" στο 10ο Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο της Εθνικής Συνομοσπονδίας ΑμεΑ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020 16:48

Οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη εκπροσώπων του "Υπερίωνα" στο 10ο Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο της Εθνικής Συνομοσπονδίας ΑμεΑ

Το Σάββατο 26η Σεπτεμβρίου 2020 στο Κέντρο Ημέρας της Ένωσης Α.μεΑ. «ΥΠΕΡΙΩΝ» διεξήχθησαν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη εκπροσώπων της Ένωσης Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Α.μεΑ. «ΥΠΕΡΙΩΝ» για το 10ο Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία, που θα πραγματοποιηθεί στις 13 και 14 Νοεμβρίου 2020 στην Αθήνα.

Οι εκλογές ξεκίνησαν στις 10:00 π.μ. και τελείωσαν στις 12:00 μ.μ. Ψήφιζαν μόνο Α.μεΑ., Γονείς – Κηδεμόνες – Δικαστικοί Συμπαραστάτες Α.μεΑ.

Οι εκλογές διεξήχθησαν παρουσία του Δικηγόρου κ. Αντώνιου Παρίση και της εφορευτικής επιτροπής που την αποτελούσαν ο κος. Γεράσιμος Κατσαΐτης, η κα. Διαμαντίνα Σταθάτου και ο κος. Φώτιος Περάτης.

Εκλέχτηκαν οι:

◦ κα. Σοφία Μαροπούλου – Ζαφειράτου, τακτικό μέλος,
◦ κα. Άννα Παρίση, αναπληρωματικό μέλος.

Το ΔΣ της Ένωσης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει από καρδιάς τον κο. Αντώνιο Παρίση - Δικηγόρο για την εθελοντική του παρουσία, καθώς και τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής.
Με εκτίμηση,

Για το ΔΣ.,

Η Πρόεδρος, Η Γενική Γραμματέας,

Σοφία Μαροπούλου – Ζαφειράτου Μαρία Λαδά


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ